Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Πήλιο: Αγωνία για αγνοούμενο ψαροντουφεκά – Βρέθηκε το αυτοκίνητο και τα ρούχα του!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ευρείας κλίμακας έρευνες από αέρος, θαλάσσης και ξηράς βρίσκονται σε εξέλιξη από τη 01.30 με τη συμμετοχή του Λιμεναρχείου, Πυροσβεστικής, Αστυνομίας και ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού…

για τον εντοπισμό 35χρονου ψαροντουφεκά από το Λαύκο, που αγνοείται από χθες το απόγευμα, που είχε πάει για υποβρύχιο ψάρεμα στην παραλία Μουρτιά Ν. Πηλίου. Για την εξαφάνιση του νεαρού ενημερώθηκε ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα το Λιμεναρχείο από συγγενικό του πρόσωπο ότι στις 6 το απόγευμα ξεκίνησε από το Προμύρι για να πάει για ψαροντούφεκο και έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν και δεν απαντούσε στο κινητό του τηλέφωνο.

Αμέσως ενημερώθηκε ο θάλαμος επιχειρήσεων του Λιμενικού και στήθηκε η επιχείρηση και έρευνες από θαλάσσης και ξηράς από τις 1.30 μετά τα μεσάνυχτα, από δύο πλωτά σκάφη του Λιμενικού, πυροσβέστες του Κλιμακίου Αργαλαστής, αστυνομικούς του Α.Τ. Μηλεών και από τις 2.30 μετά τα μεσάνυχτα και ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού. Το αυτοκίνητο του 35χρονου από το Λαύκο εντοπίστηκε στην ακτή της παραλίας Μουρτιάς, δίπλα του βρισκόταν τα ρούχα του, ενώ το κινητό του τηλέφωνο βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο.

Παρά τις ολονύκτιες έρευνες δεν εντοπίστηκε κανένα ίχνος του και από το πρωί, στις έρευνες λαμβάνουν μέρος, όλες οι δυνάμεις που βρισκόταν στο σημείο από το βράδυ, κλιμάκιο πέντε ατόμων της ΕΜΑΚ με φουσκωτό σκάφος, και έξι εθελοντές δύτες της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων και της Λέσχης Εθελοντών Βατραχανθρώπων. Το ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού στις 5 το πρωί έφυγε για ανεφοδιασμό και τη θέση του πήρε το ελικόπτερο του Λιμενικού Σώματος και οι έρευνες συνεχίζονται, ώστε να βρεθεί ο νεαρός άνδρας που αγνοείται.

Πηγή: magnesianews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε