Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Πήλιο: Διπλή επίθεση σε ποδηλάτη από αδέσποτα σκυλιά στον δρόμο για τον Βόλο

Πήλιο: Διπλή επίθεση σε ποδηλάτη από αδέσποτα σκυλιά στον δρόμο για τον Βόλο

Ο ποδηλάτης έζησε εφιαλτικές στιγμές. Η διαδρομή Πήλιο – Βόλος, θα του μείνει αξέχαστη, μετά τη διπλή επίθεση που δέχτηκε από αδέσποτα σκυλιά…

Παραλίγο να καταλήξει στο Νοσοκομείο Βόλου ποδηλάτης πριν από λίγες μέρες, μετά από επίθεση που δέχτηκε από αγέλη σκύλων, στον κόμβο της Αγριάς. Η διαδρομή του από το Πήλιο εξελίχθηκε σε εφιάλτη, καθώς όπως τόνισε ο ίδιος στην εφημερίδα «Ταχυδρόμος του Βόλου» δέχτηκε σε δύο διαφορετικά σημεία, επίθεση από αγέλες αδέσποτων που συνάντησε στον δρόμο του.

«Μόλις έστριψα τον κόμβο με κατεύθυνση τον Βόλο μια αγέλη από 12 αδέσποτα σκυλιά μου επιτέθηκαν. Παρόλο που γνωρίζω πώς έπρεπε να συμπεριφερθώ, τα πράγματα δεν ήταν τόσο εύκολα. Συνέχισα σιγά – σιγά και μέχρι να σταματήσω, τα σκυλιά συνέχιζαν να μου γαβγίζουν και να μου επιτίθενται. Ευτυχώς κατάφερα αναίμακτα να φύγω» περιέγραψε ο ίδιος.

Σύμφωνα με τον ποδηλάτη, τα συγκεκριμένα αδέσποτα λίγο αργότερα επιτέθηκαν σε μία μητέρα με τα μικρά παιδιά της, όταν επιχείρησαν να περάσουν απέναντι τον δρόμο.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως στο συγκεκριμένο σημείο τα αδέσποτα έχουν γίνει πολλές φορές ο φόβος και ο τρόμος για τους διερχόμενους οδηγούς ΙΧ, αλλά και για ποδηλάτες, οι οποίοι ζητούν να βρεθεί λύση στο θέμα, καθώς δε μπορεί η διέλευση τους να γίνεται, εν μέσω κινδύνου, για τη σωματική τους ακεραιότητα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις