Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Πήλιο: Η εξήγηση για τον ξυλοδαρμό της μητέρας του – “Είμαι οξύθυμος αλλά…”

Πήλιο: Η εξήγηση για τον ξυλοδαρμό της μητέρας του – “Είμαι οξύθυμος αλλά…”

Στο εδώλιο ο 20χρονος για τον τραυματισμό της ίδια του, της μητέρας. Η απόφαση του δικαστηρίου μετά την απολογία του…

«Είμαι οξύθυμος, αλλά είμαι πρόθυμος να πάω σε ειδικό» . Με αυτά τα λόγια απολογήθηκε χθες (18-12-2018) στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου ένας 20χρονος, που κρίθηκε ένοχος για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και απειλή.

Το δικαστήριο του επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης έξι μηνών, με τριετή αναστολή. Ο 20χρονος κατηγορούνταν ότι στις 17:30 το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου σε περιοχή του Ανατολικού Πηλίου χτύπησε την 46χρονη μητέρα του πετώντας της μια καρέκλα. Ο καταδικασθείς δήλωσε στο δικαστήριο ότι είναι πρόθυμος να πάει σε μονάδα ψυχικής υγείας.

Στο μεταξύ σε ρητή δικάσιμο παραπέμφθηκε ο 35χρονος που είχε συλληφθεί από αστυνομικούς του Τμήματος Βόλου για ενδοοικογενειακή βία στην Αγριά. Ο 35χρονος φέρεται να επιτέθηκε στην 40χρονη σύντροφό του, με την οποία συγκατοικούν, με τα χέρια του προκαλώντας της κάταγμα στο δεξί χέρι.

Η 40χρονη μετέβη στο Νοσοκομείο του Βόλου και στη συνέχεια υπέβαλε μήνυση εναντίον του συντρόφου της. Ο συλληφθείς αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή Εισαγγελέα.

Πηγή: e-thessalia.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις