Κυριακή, 26 Μαΐ
21oC Αθήνα

Πήλιο: Καταγγελία κτηνοτρόφου για απόπειρα δολοφονίας – Η σκοτεινή βεντέτα και οι πυροβολισμοί

Πήλιο: Καταγγελία κτηνοτρόφου για απόπειρα δολοφονίας – Η σκοτεινή βεντέτα και οι πυροβολισμοί

Ανάστατο το Πήλιο από την καταγγελία για πυροβολισμούς και απόπειρα δολοφονίας ενός 47χρονου στο μαντρί. Ο ίδιος μίλησε στους αστυνομικούς για μια βεντέτα που σέρνεται για χρόνια…

Δέκα χρόνια κρατάει η “βεντέτα” για κτηματικές διαφορές μεταξύ δύο κτηνοτρόφων στο Δήμο Νοτίου Πηλίου. Ένας 47χρονος κτηνοτρόφος κατήγγειλε απόπειρα ανθρωποκτονίας εις βάρος του από έναν 72χρονο συνάδελφό του.

Ο 47χρονος κατήγγειλε τον γείτονά του ότι τον πυροβόλησε το περασμένο Σάββατο 10 Ιουνίου και γλίτωσε από τύχη γιατί δεν τον πέτυχαν τα σκάγια, όπως είπε. Ο ηλικιωμένος, που αρνείται τα πάντα συνελήφθη και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βαθμό κακουργήματος, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή 16 Ιουνίου και αρνείται ότι την περασμένη Παρασκευή βρισκόταν στα κτήματα και πυροβόλησε στο πάνελ από το οποίο είναι κατασκευασμένο το μαντρί του γείτονά του, με κυνηγετικό όπλο.

Τα σκάγια όμως άφησαν ίχνη στο πάνελ και ευτυχώς δεν υπήρξε διασπορά για να χτυπηθεί ο 47χρονος που εκείνη την ώρα κοιμόταν έξω από το μαντρί του.

Σε έρευνα πάντως στο σπίτι του 72χρονου δεν βρέθηκε κυνηγετικό όπλο, ενώ δεν οδηγεί αυτοκίνητο. Ο 47χρονος πάντως καταγγέλλει πως πυροβολήθηκε με όπλο πριν δέκα χρόνια από τον 72χρονο και σώθηκε από θαύμα μετά από δεκαήμερη νοσηλεία στη ΜΕΘ.

Πηγή: gegonota.news

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις