Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Πήλιο: Κορονοπάρτι σε βίλα με απρόβλεπτη τροπή! Ένας από τους καλεσμένους ήταν… πολύ ζηλιάρης

Πήλιο: Κορονοπάρτι σε βίλα με απρόβλεπτη τροπή! Ένας από τους καλεσμένους ήταν… πολύ ζηλιάρης

Σε πάρτι γενεθλίων σε βίλα στο Πήλιο συμμετείχαν πέντε νεαρά άτομα εν μέσω lockdown. Το πάρτι φέρεται να έγινε την περασμένη Κυριακή και αποκαλύφθηκε από ανάρτηση φωτογραφίας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Τα πέντε άτομα, ηλικίας από 20 έως 25 ετών, που ταυτοποιήθηκαν, δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και εναντίον τους σχηματίστηκε δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Βορείου Πηλίου για παραβίαση των μέτρων πρόληψης ασθενειών.

Επιπλέον, οι αστυνομικοί επέβαλαν στον φερόμενο διοργανωτή του πάρτι πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ και στον καθένα από τους υπόλοιπους πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, γενέθλια είχε ο 25χρονος ιδιοκτήτης της βίλας. Κάλεσε τέσσερις φίλους και φίλες του ηλικίας 25, 21, 20 και 24 χρονών να διασκεδάζουν, παρά το lock down, όμως τα όσα συνέβαιναν έγιναν θέμα συζήτησης από τις εικόνες που ανέβηκαν στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Ταχυδρόμος του Βόλου, τις εικόνες σήκωσε στο Instagram, ο… ζηλιάρης πρώην φίλος μιας από τις καλεσμένες του. Αστυνομικοί έφτασαν γρήγορα στη Μακρινίτσα και το κορονοπάρτι έλαβε τέλος.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις