Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Πήλιο: Βρέθηκε απανθρακωμένος στην καλύβα που έμενε δίχως ρεύμα και θέρμανση

Πήλιο: Βρέθηκε απανθρακωμένος στην καλύβα που έμενε δίχως ρεύμα και θέρμανση

Η τραγωδία αποκαλύφθηκε όταν μέσα στην καλύβα στο Πήλιο, μπήκε ο αδερφός του άτυχου άντρα. Ο 85χρονος ήταν απανθρακωμένος στο κρεβάτι που είχε…

Ο θάνατος του άτυχου άντρα έχει αναστατώσει το Πήλιο, με πολλούς κατοίκους που τον γνώριζαν να κάνουν λόγο για έναν ήσυχο άνθρωπο που ζούσε μόνος. Ο 85χρονος βρέθηκε το μεσημέρι απανθρακωμένος, όταν στην καλύβα που ζούσε, πήγε ο αδερφός του. Είχε προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί του και αποφάσισε να τον επισκεφθεί. Οι εικόνες που αντίκρισε ήταν σκληρές. Ο άνθρωπος με τον οποίο μεγάλωσε, ήταν νεκρός.

Ένας άνδρας ηλικίας 85 ετών βρέθηκε νεκρός, σε καλύβι λίγο έξω από τις Πινακάτες στο Πήλιο. Όπως έγινε γνωστό, ο ηλικιωμένος άνδρας ζούσε μόνος στο καλύβι, χωρίς ρεύμα και θέρμανση.

Από άγνωστη αιτία, εκδηλώθηκε φωτιά και βρήκε τραγικό θάνατο μόνος και αβοήθητος. Βρέθηκε απανθρακωμένος πάνω στο κρεβάτι του, από τον αδελφό του το μεσημέρι, ωστόσο εκτιμάται ότι ο θάνατός του είχε επέλθει τουλάχιστον δυο 24ωρα νωρίτερα.

Σύμφωνα με το gegonota.news, στο σημείο κλήθηκαν δυνάμεις της πυροσβεστικής και της αστυνομίας. Προανάκριση για τα αίτια της τραγωδίας διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις