Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα

Πήλιο: Βρήκε νεκρό τον άντρα της στη βίλα που έκαναν διακοπές

Πήλιο: Βρήκε νεκρό τον άντρα της στη βίλα που έκαναν διακοπές

Οι διακοπές στο Πήλιο έμελλε να ολοκληρωθούν πρόωρα με τον χειρότερο τρόπο. Ο άτυχος άντρας εντοπίστηκε νεκρός από την σύζυγό του, στη βίλα που έμεναν…

Η τραγική είδηση με τον θάνατο του 65χρονου Βρετανού τουρίστα συγκλονίζει το Πήλιο και τη Μαγνησία. Το ζευγάρι είχε φτάσει στην Ελλάδα για διακοπές και νοίκιασε μια πανέμορφη βίλα στο Χόρτο. Κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί, ο άτυχος άντρας κατέρρευσε και εντοπίστηκε νεκρός από την σύζυγό του. Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ αλλά όταν οι διασώστες έσπευσαν στο σημείο, δεν υπήρχαν περιθώρια για να επανέλθει στη ζωή ο 65χρονος.

Τον 65χρονο Βρετανό σύζυγό της εντόπισε νεκρό την Πέμπτη 22 Ιουνίου του 2023 η σύζυγός του, στο Χόρτο Πηλίου, όπου είχαν πάει για διακοπές. Μόλις η γυναίκα αντιλήφθηκε ότι ο άνδρας της δεν έχει τις αισθήσεις του, κάλεσε άμεσα για βοήθεια, ωστόσο ήταν πλέον αργά, αφού ο 65χρονος είχε αφήσει την τελευταία του πνοή. Σύμφωνα με εκτιμήσεις ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Μηλεών, έσπευσαν στο Χόρτο, για να μεταφέρουν την σορό του άτυχου άνδρα για νεκροψία – νεκροτομή, ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Με την ολοκλήρωση των εξετάσεων, θα μεταφερθεί στην Αγγλία, για να πραγματοποιηθεί η ταφή του.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις