Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Πήραν θέση τα Jumbo για τη διαφήμιση – Τι λένε για τον Παναγιώτη Ψωμιάδη και τον ύμνο της ΝΔ [vids]

Πήραν θέση τα Jumbo για τη διαφήμιση – Τι λένε για τον Παναγιώτη Ψωμιάδη και τον ύμνο της ΝΔ [vids]

Μετά το “σεισμό” που προκάλεσε στο διαδίκτυο η διαφήμιση με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη τα Jumbo έβαλαν ανακοίνωση. Η απόφαση και οι επόμενες κινήσεις της εταιρείας…

Τα Jumbo επέλεξαν τον Παναγιώτη Ψωμιάδη για τη διαφήμιση και πέτυχαν το στόχο τους, πριν καλά καλά αρχίσει να προβάλλεται η διαφήμιση στην τηλεόραση. Το Σαββατοκύριακο έγινε χαμός στο διαδίκτυο με τα πλάνα που κυκλοφόρησαν, με τις αντιδράσεις να διαδέχονται η μία την άλλη.

Τα Jumbo αποφάσισαν το πρωί να τοποθετηθούν. Η εταιρεία υποστηρίζει πως είχε άδεια για τη μουσική από τον ύμνο της ΝΔ, αλλά όπως λέει μετά τις αντιδράσεις θα προχωρήσει σε αντικατάσταση της μουσικής επένδυσης.

Η ανακοίνωση των Jumbo για τη διαφήμιση

Τα καταστήματα Jumbo εκπροσωπώντας με τον πλέον ουσιαστικό τρόπο τη βιομηχανία της χαράς δίνουν και φέτος δυναμικά το παρόν στην γιορτή της αποκριάς. Με αφορμή το νέο μας διαφημιστικό σποτ για τις απόκριες στο οποίο πρωταγωνιστεί ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, διευκρινίζουμε ότι δεν είχαμε καμία πρόθεση σχολιασμού και εμπλοκής στην πολιτική σκηνή της χώρας.

Το τραγούδι, όπως και το concept του διαφημιστικού σποτ επαναφέρει τον κ. Ψωμιάδη στο σκηνικό των αποκριών μέσω ενός χαρακτήρα που είχε υποδυθεί και στο παρελθόν. Κάθε άλλος συσχετισμός είναι ατυχής. Επιπλέον σημειώνουμε ότι η χρήση του τραγουδιού είναι καθόλα νόμιμη και έχουν εξασφαλιστεί τα δικαιώματα χρήσης από το συνθέτη / αποκλειστικό δικαιούχο.

Με στόχο ωστόσο, την αποφυγή κάθε παρερμηνείας ή συσχετισμού, αποφασίσαμε οικειοθελώς να προχωρήσουμε σε αντικατάσταση της μουσικής επένδυσης της διαφήμισης, και εν προκειμένω του τραγουδιού με το οποίο κλείνει το διαφημιστικό σποτ αναδεικνύοντας εμπράκτως την πρόθεσή μας για μη σύνδεση με πολιτικά κόμματα.

Τα καταστήματα Jumbo εκπροσωπώντας με τον πλέον ουσιαστικό τρόπο τη βιομηχανία της χαράς δίνουν και φέτος δυναμικά το…

Gepostet von Jumbo am Sonntag, 28. Januar 2018

Η αμοιβή του Παναγιώτη Ψωμιάδη

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μίλησε χθες το πρωί στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στο Epsilon. Ρωτήθηκε ξανά για την αμοιβή του και είπε: «Το ποσό που πήρα είναι γύρω στα 500 ευρώ και έξοδα κίνησης» ισχυρίστηκε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ενώ στην εκπομπή αναφέρθηκε πως ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς έχει δώσει την άδεια του για να χρησιμοποιηθεί το τραγούδι του.

«Δεν παραπέμπει σε κανένα μπορ… να ντυθεί ο Ψωμιάδης μαντάμ όπως ντύθηκαν κάποιοι άλλοι. Τελευταία διαφημίζατε και προστατεύατε κάποιον εδώ από τη Θεσσαλονίκη. Εκείνο δεν ενόχλησε και ενόχλησε ο Ψωμιάδης. Εγώ πίστευα ότι θα ήταν η χαρά της Νέας Δημοκρατίας γιατί μας θυμίζει τη μεγάλη Νέα Δημοκρατία» σχολίασε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στην εκπομπή «Επιτέλους σαββατοκύριακο» αναφορικά με τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η τηλεοπτική διαφήμιση που έκανε.

https://www.youtube.com/watch?v=mE4D4idIfM0

Προχθες πάντως σε συνέντευξή του, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης είχε πει ότι δεν υπήρξε αμοιβή για τον ίδιο…

Χαμός στο διαδίκτυο με τη διαφήμιση

Φορώντας τη μάσκα και το καπέλο του, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης καταφθάνει με το άλογό του για να σώσει τις Απόκριες, οι οποίες… συνελήφθησαν και μπήκαν στη φυλακή.

Και μόλις τα καταφέρνει, ζητάει από τον πιανίστα-πίτσα να παίξει το … κομμάτι του, που δεν είναι άλλο από τον παραφρασμένο ύμνο της Νέας Δημοκρατίας.

«Γενναίε μου μασκοφόρε, γνωστό τραγούδι. Κάτι μου θυμίζει», τον πλησιάζει και του λέει στο τέλος της διαφήμισης μία επίσης ντυμένη αποκριάτικα γυναίκα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις