Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Πλούσιοι οι ληστές! 240.000 ευρώ πήραν από το ΑΤΜ της Πάτρας

Πλούσιοι οι ληστές! 240.000 ευρώ πήραν από το ΑΤΜ της Πάτρας
ΦΩΤΟ TEMPO24

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών της επίθεσης με εκρηκτικά, σε τρία μηχανήματα αυτόματης ανάληψης χρημάτων μέσα σε σούπερ μάρκετ, στην περιοχή της Περιβόλας Πατρών, τα ξημερώματα του Σαββάτου. 

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το ποσό που κατάφεραν να πάρουν οι ένοπλοι κουκουλοφόροι που είχαν ακόμα και καλάσνικοφ, ξεπερνά τις 240.000 ευρώ.

Στις 50.000 με 55.000 ευρώ, είναι η αξία των χαρτονομισμάτων που βρέθηκαν στο χώρο που είτε διασκορπίστηκαν, είτε χρωματίστηκαν από την έκρηξη, καθώς τα μηχανήματα έχουν ειδικό μελάνι, για την αντιμετώπιση ανάλογων περιπτώσεων.

Click4More: Πάτρα: Ανατίναξαν τρία ΑΤΜ σε εμπορικό κέντρο

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, από τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ σε συνδυασμό με τον τρόπο δράσης των πέντε οπλισμένων μαυροφορεμένων κουκουλοφόρων, μάλλον πρόκειται για χτύπημα με “άρωμα” τρομοκρατίας. 

Οι δράστες παρέμειναν στο χώρο περίπου 8 λεπτά, ενώ εκτιμάται πως δεν ήταν μόνοι τους, αλλά υπήρχε υποστηρικτική ομάδα εκτός του καταστήματος που ενδεχομένως θα έκανε επέμβαση στην περίπτωση που κάτι θα “στράβωνε”. 

Αξίζει να αναφερθεί πως οι κουκουλοφόροι επέλεξαν τα ξημερώματα του Σαββάτου για να ανατινάξουν τα τρία ΑΤΜ, καθώς εκτιμάται πως πως λόγω της ημέρας και του μεγάλου αριθμού πελατών που θα επισκέπτονταν το πολυκατάστημα, τα ποσά με τα οποία οι Τράπεζες θα είχαν εφοδιάσει τα μηχανήματα ήταν μεγάλα.

Πηγή: tempo24.news

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις