Τετάρτη, 1 Μαΐ
17oC Αθήνα

Πολλά κιλά λαδιού έκλεψαν στην Αχαΐα! Τους κυνήγησαν αλλά… ξέφυγαν

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Το περιστατικό έγινε τα ξημερώματα σε ελαιοτριβείο, στο χωριό Άλσος της Συμπολιτείας του Δήμου Αιγιάλειας, στην Αχαΐα. Όπως αναφέρουν πληροφορίες, άγνωστοι δράστες, πιθανόν τσιγγάνοι, μπήκαν στο χώρο που ανήκει στον Αγροτικό Συνεταιρισμό, μάλλον από ενα μικρό παραθυράκι και αφού άνοιξαν την πόρτα, κατάφεραν να φορτώσουν σε ένα λευκό βανάκι εκατοντάδες κιλά λαδιού, συνολικής αξίας άνω των 3.000 ευρώ.

Το αυτοκίνητο ανέπτυξε γρήγορα ταχύτητα, όμως το είδαν κάτοικοι της περιοχής, που ενημέρωσαν τον Πρόεδρο του Συνεταιρισμού Βασίλη Λιάπη, ο οποίος είναι και Πρόεδρος της Κοινότητας. Ο ίδιος πήρε αμέσως την Αστυνομία και ξεκίνησε από την Ροδοδάφνη όπου διαμένει, για το σημείο.

Στο δρόμο είδε το όχημα στον κόμβο του Πανοράματος και το ακολούθησε ενώ όπως είπε στους αστυνομικούς, στη διαδρομή το λάδι χυνόταν από μέσα από το βανάκι.

Την ώρα που το ακολουθούσε έφθασε και αυτοκίνητο της Ασφάλειας Αιγίου το οποίο συνέχισε να κυνηγά τους δράστες, δίχως όμως αποτέλεσμα. Οι άγνωστοι διαρρήκτες ακόμα αναζητούνται…

Πηγή: Tempo24

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε