Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Πολυτεχνείο: Συγκρούσεις δίχως τέλος στο Βόλο [pics]

ΦΩΤΟ από το e-volos
ΦΩΤΟ από το e-volos

Συνεχίζονται οι συγκρούσεις στον Βόλο μεταξύ διαδηλωτών-αντιεξουσιαστών και αστυνομικών δυνάμεων, που έχουν ενισχυθεί και με δυνάμεις από την Καρδίτσα, με αποτέλεσμα να έχουν καταστραφεί από φωτιές αυτοκίνητα και να έχουν πάθει ζημιές όλα τα κεντρικά καταστήματα τραπεζών στην λεωφόρο Δημητριάδος και στην οδό Ιάσονος – ενώ ένα ενεχυροδανειστήριο δέχθηκε επίθεση και λεηλατήθηκε από τους αντιεξουσιαστές.

Στην συμβολή των οδών Αλεξάνδρας και Ογλ, οι αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν με κομμάατια από πεζοδρόμια, μάρμαρα, πέτρες και βόμβες μολότοφ στους αστυνομικούς, ενώ ήταν σε εξέλιξη στο ίδιο σημείο παιδικό πάρτυ, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλος πανικός για την διάσωση των παιδιών.

ΦΩΤΟ από το e-volos 

Στις φλόγες τυλίχθηκε και η πρόσοψη καταστήματος με χαρτικά, αλλά η άμεση επέμβαση της πυροσβεστκής απέτρεψε τα χειρότερα. Η αστυνομία έχει απωθήσει τους αντιεξουσιαστές-διαδηλωτές προς το τέρμα της οδού Ιάσονος, και από τις 11 έχουν “ταμπουρωθεί” στο κεντρικό κτίριο του Πανεπιστημίου και πετούν πέτρες και μολότοφ στις αστυνομικές δυνάμεις.

ΦΩΤΟ από το e-volos

Η κυκλοφορία των αυτοκινήτων έχει διακοπεί στις κεντρικές οδικές αρτηρίες του Βόλου, και δυνάμεις της Πυροσβεστικής πλένουν τους δρόμους για να δοθούν και πάλι στην κυκλοφορία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, e-volos,

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε