Τοπικά Νέα

Πρέβεζα: 18χρονος ακρωτηριάστηκε από κροτίδα κατά τη διάρκεια αγώνα

Ένας ακόμη τραυματισμός με κροτίδα έρχεται να προστεθεί στα περιστατικά που συγκλόνισαν το πανελλήνιο, τις ημέρες του Πάσχα.

Το απόγευμα, ένας 18χρονος ακρωτηριάστηκε από κροτίδα που έσκασε κατά τη διάρκεια επεισοδίων, σε ποδοσφαιρικό αγώνα.

Ο νεαρός νόμισε πως η κροτίδα ήταν καπνογόνο, την έπιασε και έσκασε στο χέρι του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ο καρπός και η παλάμη του καθώς και να χάσει δύο δάκτυλα.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου σε λίγη ώρα, θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για τη συγκόλληση των δαχτύλων.

Το περιστατικό συνέβη κατά τη έναρξη του αγώνα, μεταξύ του ΠΑΣ Αχέρων και του Π.Σ Πρέβεζα.

Πηγή: pamepreveza.gr, mypreveza.gr, ΑΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα