Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Πρέβεζα: “Άνοιγε” όποιο εξοχικό έβρισκε στο δρόμο του! Μέσα σε 10 μέρες “μπήκε” σε 6 σπίτια!

Πρέβεζα: “Άνοιγε” όποιο εξοχικό έβρισκε στο δρόμο του! Μέσα σε 10 μέρες “μπήκε” σε 6 σπίτια!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΙΝΤΙΜΕ
Εξιχνιάστηκαν έξι υποθέσεις διαρρήξεων – κλοπών  σε εξοχικές κατοικίες και δύο κλοπές δικύκλων που έγιναν σε περιοχές της Πρέβεζας. Ταυτοποιήθηκε αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε για κλοπές και κλοπές τροχοφόρων.
 
Η έρευνα των αστυνομικών είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση διαρρήξεων – κλοπών εξοχικών κατοικιών καθώς και κλοπών δικύκλων που έγιναν σε περιοχές της Πρέβεζας.
 
Σύμφωνα με το mypreveza, ο κατηγορούμενος, κατά το χρονικό διάστημα από 2 έως 12 Αυγούστου, έκανε τα παρακάτω αδικήματα:
  • Βραδινές ώρες της 2-8-2020 στην Φραξύλα Πρέβεζας, διέρρηξε εξοχική κατοικία, χωρίς όμως να κλέψει κάποιο αντικείμενο,
  • Βραδινές ώρες της 3-8-2020 στην Φραξύλα Πρέβεζας, μπήκε από ανασφάλιστο παράθυρο σε εξοχική κατοικία, απ’ όπου έκλεψε χρηματικό ποσό και κόσμημα,
  • Βραδινές ώρες της 4-8-2020 στο Κανάλι Πρέβεζας, διέρρηξε εξοχική κατοικία, απ’ όπου έκλεψε τσάντα που περιείχε ρούχα και άλλα αντικείμενα,
  • Βραδινές ώρες της 6-08-2020 στον Μύτικα Πρέβεζας, διέρρηξε εξοχική κατοικία, απ’ όπου έκλεψε κοσμήματα,
  • Βραδινές ώρες της 7-8-2020 στον Μύτικα και στη Δροσιά Πρέβεζας, έκλεψε δύο  μοτοσικλέτες,
  • Σε άγνωστο χρόνο της 11-8-2020 στην Πρέβεζα, διέρρηξε εξοχική κατοικία, όπου κατά την παραμονή του σε αυτή κατανάλωσε τρόφιμα και αλκοόλ,
  • Κατά το χρονικό διάστημα από 08 έως 12-8-2020 στο Νεοχώρι Πρέβεζας, διέρρηξε εξοχική κατοικία καθώς και δύο αποθήκες, χωρίς ωστόσο να κλέψει κάποιο αντικείμενο.
Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο των ερευνών, εντοπίστηκαν εγκαταλελειμμένες σε περιοχές της Πρέβεζας οι κλεμμένες μοτοσικλέτες, οι οποίες και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις