Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Πρέβεζα: Αρνητικά όλα τα rapid test των εκπαιδευτικών

Πρέβεζα: Αρνητικά όλα τα rapid test των εκπαιδευτικών
Φωτογραφία Αρχείου

Δωρεάν rapid test στους εκπαιδευτικούς και το υπόλοιπο προσωπικό των Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων του Δήμου Πρέβεζας διενεργήθηκαν το Σάββατο (9/1) στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Πρέβεζας.

Η διενέργεια rapid test γίνεται από τον Ε.Ο.Δ.Υ., σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας, στα πλαίσια ελέγχου της πανδημίας, λόγω της επανεκκίνησης της δια ζώσης εκπαιδευτικής δραστηριότητας των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και για τον Δήμο Πρέβεζας θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 10 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με το mypreveza.gr, το Σάββατο (9/1) έγιναν 83 rapid test, τα οποία ήταν όλα αρνητικά.

Μετά τον Δήμο Πρέβεζας θα ακολουθήσουν έλεγχοι COVID-19 με τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης του αντιγόνου του κορονοϊού (Rapid Test) στους εκπαιδευτικούς και τα μέλη Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. των Δημοτικών Σχολείων και των Νηπιαγωγείων και στους άλλους Δήμου της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας.

Υπενθυμίζεται ότι από την Δευτέρα 10 Ιανουαρίου ανοίγουν τα νηπιαγωγεία, τα δημοτικά Σχολεία και τα σχολεία ειδικής αγωγής όλων των βαθμίδων, καθώς και οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί με όλα τα μέτρα προστασίας που έχουν ήδη ανακοινωθεί από το υπουργείο Παιδείας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις