Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Πρέβεζα: Αυτοκίνητο πήγαινε ανάποδα στην Ιόνια Οδό και προκάλεσε τροχαίο – Στο νοσοκομείο μία γυναίκα!

Πρέβεζα: Αυτοκίνητο πήγαινε ανάποδα στην Ιόνια Οδό και προκάλεσε τροχαίο – Στο νοσοκομείο μία γυναίκα!

Ο οδηγός μπήκε στην Ιόνια Οδό ανάποδα και συνέχιζε την πορεία του. Αυτοκίνητο που προσπάθησε να αποφύγει το δικό του, καρφώθηκε σε στηθαίο…

Εκπληκτοι έμειναν λίγο μετά τις 12.00 οι οδηγοί που κινούνταν στην Ιόνια Οδό στο ύψος των ΣΕΑ Φιλιππιάδας στην Πρέβεζα, όταν διαπίστωσαν πως ένα όχημα κινούνταν ανάποδα στον αυτοκινητόδρομο.

Ο ηλικιωμένος οδηγός του αυτοκινήτου μπήκε ανάποδα στο ρεύμα κυκλοφορίας Αγρινίου – Ιωαννίνων, από τον κόμβο του Αμμότοπου, με αποτέλεσμα να κατεβαίνει προς τα Ιωάννινα, ενώ κανονικά θα έπρεπε να ανεβαίνει όπως και οι υπόλοιποι οδηγοί.

Οδηγός ενός διερχόμενου οχήματος στην προσπάθειά του να τον αποφύγει προσέκρουσε στο διαχωριστικό στηθαίο, με αποτέλεσμα το όχημά του να υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές και να διακομισθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο μια γυναίκα που επέβαινε στο αυτοκίνητο.

Ανάλογες εικόνες στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας

Το χάρο με τα μάτια τους είδαν οι διερχόμενοι οδηγοί στην Εθνική Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος της εξόδου Χαλκίδας, όταν στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας ήρθαν αντιμέτωποι με αυτοκίνητο που κινούνταν αντίθετα!

Το συμβάν, που θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί σε σοβαρό τροχαίο δυστύχημα, σημειώθηκε στις 10:00 το πρωί της Δευτέρας (15/4) στο 65,5 χλμ της παραπάνω εθνικής οδού στο ρεύμα προς Λαμία.

Ο ηλικιωμένος οδηγός του κόκκινου Renault, μπήκε ανάποδα στον κόμβο και οδήγησε έτσι για 13 χιλιόμετρα έως στο 52,5 χλμ, όπου τον σταμάτησαν οι άνθρωποι της Νέας Οδού.

Πηγή: epirus-tv

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις