Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Πρέβεζα: Εφιάλτης για γνωστή γυμνάστρια! Άρχισαν να τη δαγκώνουν τρία αδέσποτα σκυλιά (Βίντεο)

Πρέβεζα: Εφιάλτης για γνωστή γυμνάστρια! Άρχισαν να τη δαγκώνουν τρία αδέσποτα σκυλιά (Βίντεο)

Άγρια επίθεση με τη γνωστή γυμνάστρια να μεταφέρεται αιμόφυρτη σε νοσοκομείο. Πως περιγράφει η ίδια τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στην Πρέβεζα

Νωρίς χθες το απόγευμα (13-05-2020) στην περιοχή του Αγ. Γεωργίου, λίγο πριν τα γήπεδα του Αμπαλί, γνωστή γυμνάστρια της Πρέβεζας δέχθηκε άγρια επίθεση, όχι από ένα, αλλά από τρία σκυλιά ταυτόχρονα.

Η γυναίκα δέχτηκε ξαφνικά την επίθεση και χωρίς να το καταλάβει τα την έριξαν στο έδαφος δαγκώνοντάς την και στα δύο της πόδια ταυτόχρονα. Η γνωστή γυμνάστρια μάλιστα, τη συγκεκριμένη διαδρομή την κάνει καθημερινά, αφού τρέχει, ενώ ουδέποτε της είχε συμβεί παρόμοιο περιστατικό. Άρχισε να φωνάζει όμως κανείς δεν μπορούσε να πλησιάσει, φοβούμενος και για τη δική του σωματική ακεραιότητα, βλέποντας τα συγκεκριμένα σκυλιά σε έξαλλη κατάσταση. Ακόμη και η ομάδα ΔΙΑΣ που έφτασε στο σημείο δεν μπόρεσε να τα κάνει καλά, η ίδια ωστόσο πάλευε για την ίδια της τη ζωή, χτυπώντας τα σκυλιά, σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να την αφήσουν.

Η γυναίκα, σοβαρά τραυματισμένη και αιμόφυρτη μεταφέρθηκε από τον σύζυγό της, επίσης γνωστό γυμναστή, στο νοσοκομείο της Πρέβεζας, όπου οι γιατροί βλέποντας την κατάστασή της, προχώρησαν αμέσως σε ράμματα και στα δύο της τα πόδια.

Η ίδια, βγαίνοντας μετά από αρκετές ώρες και φανερά σοκαρισμένη, δήλωσε: ‘’Καλούσα σε βοήθεια, αλλά κανείς δεν πλησίαζε, φοβόντουσαν όλοι για τη ζωή τους. Οι ίδιοι οι γιατροί, αντικρίζοντας την κατάσταση των τραυμάτων μου, δεν το πίστευαν. Σας παρακαλώ κάντε κάτι, δείξτε τις φωτογραφίες και εύχομαι οι αρμόδιοι να πράξουν σωστά από εδώ και πέρα. Ας είμαι εγώ το τελευταίο θύμα΄΄.

Ο σύζυγός της, βγαίνοντας από τα εξωτερικά ιατρεία, μας είπε: ‘’Δεν το πιστεύω… είναι σαν να γύρισε από τον πόλεμο’’. Ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, τόνισε ότι ο δήμος έχει ενεργοποιηθεί και κάλεσε ειδικό συνεργείο από την Αθήνα, προκειμένου αύριο να βρίσκεται εδώ και να συλλέξει τα αδέσποτα σκυλιά, τα όποια θα οδηγήσουν στον φυλασσόμενο χώρο που διαθέτει ο Δήμος…

Gepostet von Giannis Vasiliadis am Mittwoch, 13. Mai 2020

Πηγή: onprevezanews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις