Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Πρέβεζα: Ερωτηματικά για τον ξυλοδαρμό της 84χρονης – Ίσως να ήξερε τον δράστη (pics, video)

Πρέβεζα: Ερωτηματικά για τον ξυλοδαρμό της 84χρονης – Ίσως να ήξερε τον δράστη (pics, video)

Νέα στοιχεία στην υπόθεση άγριου ξυλοδαρμού της 84χρονης στην Πρέβεζα μέσα στο σπίτι της. Δεν αποκλείεται ο δράστης να είναι κάποιος που έκανε εργασίες συντήρησης στο σπίτι της ηλικιωμένης που νοσηλεύεται διασωληνωμένη.

Η άτυχη 84χρονη από την Πρέβεζα – σύμφωνα με το onprevezanews.gr – ανέθετε διάφορες δουλειές σε αλλοδαπούς εργάτες. Στο σπίτι της ηλικιωμένης γυναίκας, από την πρώτη στιγμή πήγαν άντρες του τμήματος ασφαλείας Πρέβεζας, οι οποίοι ερεύνησαν τους χώρους, ενώ σφράγισαν το κτίσμα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το σπίτι δεν φέρει ίχνη παραβίασης ή ληστείας, κάτι που σημαίνει ότι η ηλικιωμένη άνοιξε η ίδια την πόρτα του σπιτιού στον δράστη ή στους δράστες, προφανώς γιατί τους γνώριζε.

Την ηλικιωμένη βρήκε συγγενικό της πρόσωπο, το οποίο το μεσημέρι του Σαββάτου (20.06.2020), της πήγε φαγητό με την ίδια να μην ακούει το χτύπημα του κουδουνιού και να το αφήνει εκτός σπιτιού.

Αργότερα το απόγευμα το ίδιο συγγενικό πρόσωπο, καλούσε την άτυχη ηλικιωμένη στο τηλέφωνο με την 84χρονη να μην απαντά και πάλι. Στην συνέχεια ο ίδιος μαζί με την σύζυγό του πήγαν στο σπίτι προκειμένου να δούνε αν η γυναίκα είναι καλά.

Δυστυχώς, η εικόνα που αντίκρισαν ήταν δραματική, αφού η ηλικιωμένη έφερε βαριά τραύματα σε όλο της το σώμα, σε ημλιπόθυμη κατάσταση, χωρίς ρούχα και την ίδια να αναπνέει με πολύ δυσκολία.

Αμέσως κάλεσαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ, το οποίο αρχικά μετέφερε την 84χρονη στο νοσοκομείο της Πρέβεζας, ενώ λόγω της άσχημης κατάστασης την έστειλαν εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου είναι διασωληνωμένη και μάλιστα σε κωματώδη κατάσταση, σύμφωνα και με την ανακοίνωση της αστυνομίας.

Το ανθρωποκυνηγητό της ΔΙΑΣ έφερε αποτελέσματα, με τους άνδρες της ομάδας να οδηγούν στην αστυνομική διεύθυνση πάνω από 10 υπόπτους πακιστανικής καταγωγής.

Έπειτα από ανακρίσεις, ένας 40χρονος κρίθηκε ως ο βασικός ύποπτος για την αποτρόπαια πράξη του ξυλοδαρμού, και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας με την κατηγορία απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ωστόσο οι έρευνες συνεχίζονται με πληροφορίες να αναφέρουν ότι υπήρξε και δεύτερο άτομο, το οποίο βρισκόταν εκείνη την ώρα στο σπίτι.

Τέλος, να σημειωθεί ότι έχουν ληφθεί δείγματα DNA, τόσο από την ηλικιωμένη όσο και από τον ύποπτο, προκειμένου να διαπιστωθεί αν η 84χρονη υπέστη και βιασμό.

πηγή: onprevezanews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις