Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Πρέβεζα: Έτσι συνεχίζει τις διακοπές ο πρώην εμίρης του Κατάρ – Δεν φεύγει από την Ελλάδα [pics]

Πρέβεζα: Έτσι συνεχίζει τις διακοπές ο πρώην εμίρης του Κατάρ – Δεν φεύγει από την Ελλάδα [pics]

Ο πρώην εμίρης του Κατάρ βρίσκεται στην Πρέβεζα με την εκπληκτική θαλαμηγό του. Λίγες μέρες νωρίτερα ήταν στην Κέρκυρα…

Στο εμπορικό λιμάνι στην Πρέβεζα κατέπλευσε αργά χθες το βράδυ (23-08-2018), η υπερπολυτελής θαλαμηγός «Katara» του πρώην εμίρη του Κατάρ,  Χαμάντ Μπιν Χαλίφα Aλ Θάνι.

Ο πρώην εμίρης κάνοντας κρουαζιέρα στο Ιόνιο με την υπερπολυτελή θαλαμηγό του, βρέθηκε στο εμπορικό λιμάνι της Πρέβεζας, μαγνητίζοντας τα βλέμματα όλων όσων βρίσκονταν στην παραλία της πόλης.

Η θαλαμηγός «Katara» στην Πρέβεζα

Πριν την Πρέβεζα ο πρώην εμίρης του Κατάρ βρισκόταν στην Κέρκυρα. Σύμφωνα με όσα ανέφεραν Κερκυραίοι, που τον συνάντησαν στην ψαραγορά, ο 66χρονος εμίρης, είναι ένας πολύ απλός άνθρωπος, που χαιρέτησε όλους όσους τον πλησίασαν, ενώ διάλεξε ο ίδιος τα αγαπημένα του ψάρια. Οι Κερκυραίοι έχουν συνηθίσει την παρουσία του πρώην εμίρη του Κατάρ στο νησί, καθώς το επισκέπτεται σχεδόν κάθε χρόνο, ενώ διατηρεί στενές σχέσεις φιλίας με πολλούς ντόπιους.

Αρκετοί υπήρξαν και τυχεροί καθώς είναι γνωστό ότι ο πρώην εμίρης καλεί κάθε χρόνο κατοίκους της περιοχής να επισκεφθούν το Κατάρ και να δεχθούν βασιλικής υποδοχής, ξενάγησης και διαμονής.

«Είναι ο δικός μας εμίρης» θα πουν οι περισσότεροι Κερκυραίοι, που δε διστάζουν να του ζητήσουν να φωτογραφηθεί μαζί τους ή ακόμη και να του σφίξουν το χέρι, κάτι που θεωρείται σχεδόν αδύνατο να συμβεί στο Κατάρ, καθώς η βασιλική οικογένεια είναι τελείως απρόσιτη και προστατευμένη.

Η θαλαμηγός στην Κέρκυρα

Στις αρχές του μήνα έκανε τη βόλτα του στο κέντρο της πόλης χαμογελαστός και δεν αρνήθηκε να βγει φωτογραφίες με ανθρώπους που γνωρίζει χρόνια. Επισκέφτηκε τον γνωστό επιχειρηματία Γιώργο Τσερεμή, τον Κώστα Καίσαρη στην νεα επιχειρηματική του δουλειά, ενώ έφαγε, όπως άλλωστε το συνηθίζει, στο εστιατόριο ΡΕΞ στην καρδιά του νησιού.

Η εμφάνιση του πρώην εμίρη του Κατάρ

Πριν την Κέρκυρα ο πρώην εμίρης του Κατάρ ειχε βρεθεί στη Ναύπακτο. Ο πρώην πρωθυπουργός του Κατάρ βρέθηκε στο Amarillys roof Garden, σε έναν πανέμορφο χώρο με θέα το λιμάνι της Ναυπάκτου, ενώ μαζί με μέλη της βασιλικής οικογένειας έκανε βόλτα στα στενά της πόλης και φυσικά ξόδευε τα λεφτά του σαν…μαρουλόφυλλα! Κατά τη διάρκεια του δείπνου ζήτησε σύμφωνα με πληροφορίες φρέσκα ψάρια, και έδειχνε να το απολαμβάνει.

Πηγή: prevezabest

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις