Παρασκευή, 17 Μαΐ
20oC Αθήνα

Πρέβεζα: Συμμορία κλεφτών στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Επειτα απο συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, συνελήφθησαν στον Λούρο, στην Πέτρα Πρέβεζας καθώς και στη Φιλοθέη Άρτας, επτά Έλληνες, ηλικίας από 19 έως 34 ετών, φερόμενοι ως μέλη εγκληματικής συμμορίας.

Οι συλληφθέντες κυρίως τσιγγάνοι, φέρονται να εμπλέκονται σε ληστείες, διαρρήξεις – κλοπές καθώς και σε απόπειρα εκβίασης, σε περιοχές των Νομών Πρέβεζας, Άρτας και Ιωαννίνων. Ειδικότερα και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στην περιοχή του Λούρου προσέγγισαν γυναίκα που κινούνταν πεζή αρπάζοντάς της την τσάντα, που περιείχε χρηματικό ποσό.

Επίσης, φέρονται να έκαναν διάρρηξη με κλεμμένο αυτοκίνητο, πάλι στην περιοχή του Λούρου, το οποίο έκαψαν στη συνέχεια, για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους. Η συμμορία έχει στο ενεργητικό της μεταξύ άλλων και μια απόπειρα κλοπής από κατάστημα ΕΛΤΑ, μια απόπειρα εκβιασμού εις βάρος επιχειρηματία στο Κανάλι Πρέβεζας αλλά και διαρρήξεις σε σπίτια στην Άρτα στην Πρέβεζα και στα Ιωάννινα.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, πλήθος χρυσαφικών ως προϊόντα κλοπών, όπλα και οχήματα. Την προανάκριση κάνει το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

Πηγή:epirus-tv-news

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε