Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Προμαχώνας: Ουρά 10 χιλιομέτρων στα σύνορα! Αυτοψία στο τελωνείο με τους εγκλωβισμένους οδηγούς (Βίντεο)

Προμαχώνας: Ουρά 10 χιλιομέτρων στα σύνορα! Αυτοψία στο τελωνείο με τους εγκλωβισμένους οδηγούς (Βίντεο)

Τεράστια ουρά έχει δημιουργηθεί και σήμερα στο τελωνείο στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα μετά το άνοιγμα των συνόρων. Ο Προμαχώνας είναι για ακόμα μία μέρα απροσπέλαστος…

Μάλιστα, σύμφωνα με ακροατές του Ράδιο Θεσσαλονίκη η ουρά αυτή την ώρα είναι πάνω από 10 χιλιόμετρα! Οι διελεύσεις είναι συνεχείς ενώ σημειώνεται ότι ίδια εικόνα έχουμε καθημερινά από την Δευτέρα που άνοιξαν τα σύνορα με τη γείτονα χώρα.

Τα αυτοκίνητα σχηματίζουν ουρές και σήμερα, από πολύ νωρίς το πρωί, και όπως τονίζουν οι αστυνομικοί του τμήματος Προμαχώνα καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου η διέλευση των αυτοκινήτων να γίνεται με γρήγορους ρυθμούς και να μην υπάρχει μεγαλύτερη ταλαιπωρία. Εκτιμούν δε, ότι η κίνηση των αυτοκίνητων θα παραμείνει αυξημένη καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και πιθανόν να κορυφωθεί το Σαββατοκύριακο.

Στο τελωνείο του Προμαχώνα υπάρχει και σήμερα κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, αποτελούμενο από δυο συνεργεία, που πραγματοποιούν δειγματοληπτικούς ελέγχους και κρατούν τα στοιχεία των επισκεπτών. Όσοι υποβάλλονται στα τεστ θα πρέπει να μπουν υποχρεωτικά σε καραντίνα μιας ημέρας μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα. Εφόσον τα αποτελέσματα είναι θετικά, τότε πρέπει να παραμείνουν σε καραντίνα δεκατεσσάρων ημερών, σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Πηγή: rthess.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις