Τοπικά Νέα

Προσπαθούν να καταλάβουν το γραφείο της Ράπτη για τον Ρωμανό!

Επιχείρηση κατάληψης του γραφείου της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας, Έλενας Ράπτη, βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη στη Θεσσαλονίκη, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τον Νίκο Ρωμανό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μία ομάδα περίπου 30 νεαρών βρίσκεται στο κτίριο που στεγάζονται τα γραφεία της κ.Ράπτη εδώ και λίγη ώρα.

Οι νεαροί γράφουν συνθήματα στους τοίχους προκειμένου να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στον απεργό πείνας Νίκο Ρωμανό.

Αστυνομικές αρχές και δυνάμεις των ΜΑΤ κατευθύνονται ήδη προς το σημείο στην περιοχή, ενώ εδώ θα πρέπει να υπενθυμίσουμε πως τον περασμένο Ιούλιο, το πολιτικό γραφείο της Έλενας Ράπτη είχε γίνει ξανά στόχος επίθεσης.

Πηγή: seleo.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα