Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Πρώτο θέμα στα αλβανικά ΜΜΕ η δολοφονία του 35χρονου στο Ηράκλειο

Πρώτο θέμα στα αλβανικά ΜΜΕ η δολοφονία του 35χρονου στο Ηράκλειο

Η χώρα καταγωγής του θρηνεί τον χαμό του Βαλντόν Λόκα, που έπεσε νεκρός από το μαχαίρι της 26χρονης τοξοκομανούς στο Ηράκλειο. Εκτενή ρεπορτάζ για τη δολοφονία στα μέσα της Αλβανίας.

Πρώτο θέμα σε όλα τα μεγάλα Αλβανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης αποτελεί από χθες το έγκλημα που σημειώθηκε στον Ξεροπόταμο Γαζίου στο Ηράκλειο με θύμα τον 35χρονο, πατέρα δύο παιδιών, από την 26χρονη τοξικομανή.

Εκτενή ρεπορτάζ για το έγκλημα σε όλα τα μέσα της Αλβανίας

Με εκτενή ρεπορτάζ για το ήθος και την εργατικότητα του 35χρονου, τα Αλβανικά μέσα περιγράφουν όλα όσα διαδραματίστηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου όταν για μία ασήμαντη αφορμή ο άτυχος άνδρας έπεσε νεκρός από το ξέσπασμα της 26χρονης.

Το tvklan, το μεγαλύτερο κανάλι της Αλβανίας έχει τον τίτλο: Η δολοφόνος αφέθηκε ελεύθερη από το δικαστήριο αρκετές ώρες πριν το έγκλημα.

Το Panorama, η μεγαλύτερη εφημερίδα της Αλβανίας έχει τον τίτλο: Απελευθερώθηκε λίγες ώρες πριν από το έγκλημα/ Η γυναίκα που σκότωσε τον Αλβανό είπε: Δεν είμαι δολοφόνος, δεν το ήθελα.

Το Syri.net κυκλοφόρησε με τον τίτλο: «Λυπάμαι, δεν ήθελα να σκοτώσω», τα μόνα λόγια της τοξικομανούς που σκότωσε τον Αλβανό.

Το gazetadita.al αναφέρει στον τίτλο του: Η Ελληνίδα που σκότωσε Αλβανό είχε αφεθεί ελεύθερη από το δικαστήριο αρκετές ώρες πριν από το έγκλημα

Το javanews.al φέρει τον τίτλο: Αυτός είναι ο Αλβανός που δολοφονήθηκε στην Κρήτη από τοξικομανή

Στην Αλβανία η κηδεία

Με πλοίο της γραμμής αναχωρεί από την Κρήτη η σορός του αδικοχαμένου 35χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός του έφτασε στο λιμάνι του Ηρακλείου λίγο πριν τις 6 το απόγευμα συνοδευόμενη από πλήθος κόσμου – φίλους, γείτονες, συναδέλφους – που ήθελαν να τον αποχαιρετήσουν.

Στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο πλοίο των Μινωικών Γραμμών το οποίο αναμένεται να αναχωρήσει στις 9 το βράδυ.

Το άψυχο σώμα του άτυχου άνδρα θα συνοδεύσει ο αδερφός του αλλά και η σύζυγός του. Τη Δευτέρα το πρωί θα βρίσκονται στον Πειραιά και από εκεί θα ξεκινήσει οδικώς το ταξίδι για την Αλβανία.

πηγή: cretapost

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις