Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ψήνουν… μίσος! Λίγος κόσμος στο ρατσιστικό μπάρμπεκιου στα Διαβατά [video, pics]

Ψήνουν… μίσος! Λίγος κόσμος στο ρατσιστικό μπάρμπεκιου στα Διαβατά [video, pics]

Σε απόσταση περίπου δύο χιλιομέτρων πραγματοποιούν τελικά οι ελάχιστοι «Ενωμένοι Μακεδόνες» το ρατσιστικό μπάρμπεκιου.

Παρά τις θυελλώδεις αντιδράσεις, αμετανόητοι οι Ενωμένοι Μακεδόνες έχουν ήδη ξεκινήσει το ρατσιστικό τους μπάρμπεκιου έξω από τη δομή προσφύγων στο πρώην στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου στα Διαβατά.

Ο κόσμος ωστόσο, μάλλον δεν… ψήθηκε, καθώς όπως φαίνεται στις φωτογραφίες είναι προς το παρόν ελάχιστος.

Οι διαμαρτυρόμενοι άναψαν τις ψησταριές τους έξω από το 2ο Γυμνάσιο Εχεδώρου σε απόσταση περίπου 2 χιλιομέτρων από το Hot spot όπου διαμένουν οι πρόσφυγες, στο πρώην στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου.

Στο σημείο έχουν συγκεντρωθεί περί τα 25 άτομα, θέλοντας, όπως λένε, να διαδώσουν το μήνυμα ότι η “Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες” και ότι δεν θέλουν να γίνει “σταδιακή αντικατάσταση του ελληνικού πληθυσμού”.

Δείτε φωτογραφίες.

«Αντιστεκόμαστε με κάθε τρόπο στον εποικισμό της Ελλάδας και της Ευρώπης από τους κατευθυνόμενους ισλαμιστές κατά συντριπτική πλειοψηφία παράνομους μετανάστες» ανέφεραν μεταξύ άλλων οι διοργανωτές της ρατσιστικής εκδήλωσης σε ανακοίνωσή τους. «Απέναντι στον διεθνιστικό και ισλαμικό λαθροεποικισμό της πατρίδας μας και της Ευρώπης απαντάμε μεάφθονο χοιρινό κρέας, με άφθονο αλκόολ, με άφθονο τρολάρισμα και αγωνιστική δράση!» καταλήγουν στο κάλεσμα οι Ενωμένοι Μακεδόνες.

Φωτογραφίες, βίντεο: wepost, thestival

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις