Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Πτολεμαΐδα: Αγωνιώδεις έρευνες στη λίμνη Περδίκκα για τον 40χρονο αγνοούμενο

Πτολεμαΐδα: Αγωνιώδεις έρευνες στη λίμνη Περδίκκα για τον 40χρονο αγνοούμενο
ΦΩΤΟ kozan.gr

Σε πλήρη εξέλιξη είναι η επιχείρηση για τον εντοπισμό του άνδρα, στην τεχνητή λίμνη Περδίκκα Πτολεμαΐδας.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, για τον εντοπισμό του επιχειρούν 11 πυροσβέστες με 4 οχήματα και η Ομάδα Υποβρυχίων Διασώσεων με σωστική Λέμβο από τη 2η ΕΜΑΚ.

Σύμφωνα με το kozan.gr πρόκειται για έναν 40χρονου υπάλληλο του Δήμου Εορδαίας, που είναι και πρόεδρος του συλλόγου ερασιτεχνών αλιέων Πτολεμαίδας (ΑΣΕΑΠ).

Ο άνθρωπος πήγε στο σημείο μετά από καταγγελία για παράνομη αλιεία, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές και η βάρκα μέσα στην οποία βρισκόταν αναποδογύρισε. Από τότε, έχουν χαθεί τα ίχνη του.

Η βάρκα που αναποδογύρισε – ΦΩΤΟ kozan.gr

Ακούστε όσα είπε νωρίτερα, λίγο πριν φτάσει η ΕΜΑΚ, ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας, Θωμάς Μάνος:

Σύμφωνα με το kozan.gr όλα ξεκίνησαν όταν ο 40χρονος πήγε στο σημείο για το οποίο μιλούσε η καταγγελία, μαζί με έναν εργαζόμενος στη θηροφυλακή (ο οποίος ανασύρθηκε ζωντανός).

Έφτασαν μαζί εκεί για να διερευνήσουν την καταγγελία για παράνομη δραστηριότητα αλιείας και βρήκαν στο σημείο τη συγκεκριμένη βάρκα, που ανήκε σε παράνομους ψαράδες. Είχαν ρίξει τα δίχτυα προηγουμένως και περίμεναν αλλά όταν αντιλήφθηκαν ότι τους κατάλαβαν, παράτησαν τη βάρκα και εξαφανίστηκαν.

Ο θηροφύλακας μαζί με τον υπάλληλο του Δήμου Εορδαίας μπήκαν στη βάρκα για να βρουν το σημείο που οι παράνομοι ψαράδες είχαν ρίξει τα δίχτυα τους. Δυστυχώς όμως για κάποιο λόγο η βάρκα αναποδογύρισε…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις