Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Πτολεμαϊδα: Οικογενειακό δράμα πίσω από τον πατέρα που απειλούσε να πετάξει το παιδί του από το μπαλκόνι (Βίντεο)

Πτολεμαϊδα: Οικογενειακό δράμα πίσω από τον πατέρα που απειλούσε να πετάξει το παιδί του από το μπαλκόνι (Βίντεο)

Νέα στοιχεία για το θρίλερ στην Πτολεμαϊδα. Πατέρας απειλούσε να πετάξει από το μπαλκόνι του σπιτιού, το ίδιο του, το παιδί

Ένα θρίλερ εκτυλίχθηκε τις βραδινές ώρες της Τρίτης στην Πτολεμαΐδα επί της οδού Παυλίδη Αδαμοπούλου, όταν πατέρας που βρισκόταν εν διαστάσει με τη σύζυγό του, απειλούσε να βλάψει το παιδί του.

Κατά κάποιες μαρτυρίες απειλούσε να το πετάξει από το μπαλκόνι και κατά κάποιες άλλες απειλούσε να το βλάψει. Ο λόγος ήταν γιατι ζητούσε την επιμέλεια του παιδιού. Στο σημείο σήμανε συναγερμός, στην πολυκατοικία του συμβάντος βρέθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις αλλά και δυνάμεις της πυροσβεστικής, ενώ μετά τους χειρισμούς της αστυνομίας ο άνδρας συνελήφθη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένα διαζευγμένος πατέρας ενός ανήλικου παιδιού «ταμπουρώθηκε» στο εσωτερικό του σπιτιού του στην Πτολεμαΐδα, αρνούμενος να δώσει το παιδί στη μητέρα του. Ο πατέρας που φέρεται να είχε πάρει το παιδί, χθες (22-09-2020), με τη συγκατάθεση της μητέρας του, αρνήθηκε να το επιστρέψει σ’ αυτή κι ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσε κι η πυροσβεστική με κλιμακοφόρο όχημα ώστε οι αστυνομικοί να επιχειρήσουν από το μπαλκόνι. Τελικά ο άνδρας συνελήφθη κι οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, με το παίδι να είναι καλά στην υγεία του κι επέστρεψε στη μητέρα του.

Πηγή: kozan.gr, e-ptolemeos.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις