Δευτέρα, 6 Μαΐ
19oC Αθήνα

Πτολεμαΐδα: Πρωτόγνωρες εικόνες – Πλημμύρησαν υπόγεια και οι δρόμοι γέμισαν νερά

Πτολεμαΐδα: Πρωτόγνωρες εικόνες – Πλημμύρησαν υπόγεια και οι δρόμοι γέμισαν νερά

Η Πτολεμαΐδα «πνίγηκε» μέσα σε ένα κύμα κακοκαιρίας εξαιτίας των σφοδρών καταιγίδων. Το αποτέλεσμα ήταν να πλημμυρίσουν υπόγεια και δρόμοι να μετατραπούν σε ποτάμια.

Στις πρωτόγνωρες εικόνες από την Πτολεμαΐδα φαίνονται οι δρόμοι να είναι γεμάτοι νερά εξαιτίας της δυνατής καταιγίδας, με τις κλήσεις στην Πυροσβεστική να «πέφτουν βροχή».

Σύμφωνα με το κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δυτικής Μακεδονίας, η πυροσβεστική Πτολεμαϊδας είχε δεχθεί μέχρι και τις 7:30 το απόγευμα περισσότερες από 100 κλήσεις για πλημμυρισμένα υπόγεια και σπίτια, μετά τη σφοδρότατη καλοκαιρινή καταιγίδα.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Top Channel η έκταση των προβλημάτων στην Πτολεμαϊδα, μάλιστα, είναι τόσο μεγάλη που, πλέον, έρχονται οχήματα της πυροσβεστικής κι από άλλες πόλεις της Βορειοδυτικής Ελλάδας.

Σίγουρα έχουν ήδη ξεκινήσει οχήματα της Π.Υ. από την Ήπειρο και ειδικά από τα Γιάννενα, ενώ αναμένεται βοήθεια και από άλλες πόλεις, ενώ, την ίδια στιγμή,ο δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς φαίνεται πως ήδη έχει ζητήσει να κηρυχθεί η περιοχή σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις