Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Πτολεμαΐδα: Σοκ και θρήνος! Αυτοί είναι οι νεκροί ποδηλάτες από το φρικτό τροχαίο

Πτολεμαΐδα: Σοκ και θρήνος! Αυτοί είναι οι νεκροί ποδηλάτες από το φρικτό τροχαίο

Ένας 25χρονος από την Κοζάνη κι ένας 24χρονος από την Έδεσσα οι νεκροί.
Και οι δύο ήταν αθλητές ποδηλασίας.
Σοκάρουν οι εικόνες από το σημείο της τραγωδίας.
Γυναίκα οδηγός έχασε τον έλεγχο και «θέρισε» έξι ποδηλάτες στο αντίθετο ρεύμα.
Εκτός κινδύνου οι 4 τραυματίες.

Ένα απίστευτο τροχαίο συγκλονίζει την Πτολεμαΐδα. Δύο νέοι άνθρωποι ένας από την Κοζάνη κι ένας από την Έδεσσα έχασαν τη ζωή τους, στο τρομακτικό δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι στην Εορδαία.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μια 62χρονη γυναίκα έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και «εμβόλισε» ομάδα ποδηλατών.

Από τους έξι ποδηλάτες οι δύο έχασαν τη ζωή τους και οι 4 νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο.

Θρήνος για τους νεκρούς ποδηλάτες

Ο 25χρονος αθλητής ποδηλασίας Γ. Π., με καταγωγή από το Πλατανόρευμα του Δήμου Σερβίων, είναι, σύμφωνα με το kozanimedia.gr, ένας εκ των δυο νεκρών στο τραγικό δυστύχημα. Για αρκετά χρόνια συμμετείχε σε δεκάδες ποδηλατικούς αγώνες, ενώ έχει κερδίσει και τον Ποδηλατικό Γύρο της λίμνης Πολυφύτου.

Η τοπική κοινωνία στο Πλατανόρευμα, αλλά και στα Σέρβια, είναι συγκλονισμένη από την είδηση για το θάνατο του 25χρονου, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε φίλους και γνωστούς και σπούδαζε στο ΤΕΙ Φλώρινας.

Αθλητής ποδηλασίας από την Έδεσσα είναι και ο δεύτερος νεκρός στο τροχαίο της Εορδαίας που συγκλονίζει το πανελλήνιο.

Πρόκειται για τον 24χρονο (γεννηθέντα το 1995) Γ. Μ. , από την Έδεσσα, ο οποίος επίσης (όπως και ο 25χρονος) σπούδαζε στη Φλώρινα και είχε πολλές συμμετοχές και διακρίσεις σε ποδηλατικούς αγώνες της ευρύτερης περιοχής, αναφέρει επίσης το kozanimedia.gr.

Οι εικόνες από το σημείο της τραγωδίας είναι συγκλονιστικές. Το βίντεο από το σημείο του δυστυχήματος δείχνει διασκορπισμένα τα προσωπικά αντικείμενα των ποδηλατών ενώ η άσφαλτος έχει γεμίσει αίματα. Στην άκρη του δρόμου διακρίνονται κατεστραμμένα τα ποδήλατα.

Σοκαριστική είναι η μαρτυρία ενός ποδηλάτη, που περιγράφοντας τη στιγμή της τραγωδίας είπε πως «Ήρθε καρφί πάνω μας, μας διέλυσε…».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις