Τετάρτη, 1 Μαΐ
20oC Αθήνα

Πύλη Τρικάλων: Έστησαν γλέντι με το άσμα «είναι γάτα ο κοντός με τη γραβάτα» για τον δήμαρχο Κώστα Μαράβα

Πύλη Τρικάλων: Έστησαν γλέντι με το άσμα «είναι γάτα ο κοντός με τη γραβάτα» για τον δήμαρχο Κώστα Μαράβα
trikalavoice.gr

Αποθεώθηκε ο Κώστας Μαράβας κατά την άφιξή του στο εκλογικό του κέντρο στην Πύλη Τρικάλων, ο οποίος επανεκλέχθηκε δήμαρχος στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

«Σας αγαπάω όλους» είπε ο επανεκλεγείς στις χθεσινές εκλογές δήμαρχος της Πύλης Τρικάλων, Κώστας Μαράβας «και για τα επόμενα 5 χρόνια η αγκαλιά μου θα είναι ανοιχτή για όσους με ψήφισαν και για όσους δεν με ψήφισαν».

Στη δήλωσή του ο κ. Μαράβας, μεταξύ άλλων, είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους δημότες του Δήμου Πύλης, που τίμησαν με την ψήφο τους και ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στον συνδυασμό μας «Πρώτα ο άνθρωπος» και μένα προσωπικά, χαρίζοντας μας μια μεγάλη εκλογική νίκη και μια νέα θητεία στο Δήμο Πύλης.

Δηλώνω προς κάθε κατεύθυνση και διαβεβαιώνω πως θα συνεχίσω να είμαι Δήμαρχος όλων των δημοτών, άσχετα αν με ψήφισαν ή όχι. Οι συνεργάτες μου κι εγώ, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και να παλεύουμε για ένα καλύτερο μέλλον για το δήμο Πύλης, ένα δήμο ανθρώπινο, αξιοπρεπή, νοικοκυρεμένο, όπου θα χαιρόμαστε να ζούμε όλοι, εμείς, τα παιδιά μας, τα εγγόνια μας».

Αφιέρωσε δε το τραγούδι… «είναι γάτα ο κοντός με τη γραβάτα» προς όσους τον αμφισβήτησαν.

Δείτε το video του trikalavoice.gr:

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις