Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Πύργος: Αυτοκίνητο πάτησε και σκότωσε γυναίκα που κοιμόταν στη μέση του δρόμου

Πύργος: Αυτοκίνητο πάτησε και σκότωσε γυναίκα που κοιμόταν στη μέση του δρόμου

Ανάστατος ο Πύργος από την τραγωδία που σημειώθηκε στο Λαμπέτι. Γυναίκα είχε κοιμηθεί στο δρόμο και παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που έστριψε στο σημείο…

Νέα στοιχεία για τον θάνατο της 73χρονης. Ο Πύργος παραμένει συγκλονισμένος από τα όσα έγιναν και η οδηγός που την παρέσυρε σε κατάσταση σοκ. Το αυτοκίνητο πάτησε και σκότωσε τη γυναίκα, που κοιμόταν στον δρόμο. Το ΙΧ έστριψε από στενό και όπως είπε η οδηγός δεν είχε περιθώρια αντίδρασης. Ο θάνατος της γυναίκας ήταν ακαριαίος και οι γιατροί στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε, δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν.

Αρκετά γνωστή ήταν η 73χρονη Ρομά που έχασε τη ζωή της το απόγευμα της Κυριακής 18 Ιουνίου, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο σε δρόμο του Λαμπετίου του Πύργου. Σύμφωνα με μαρτυρίες περίοικων η 73χρονη φέρεται να κοιμόταν στη μέση του δρόμου, πιθανότατα υπό την επήρεια μέθης.

Η 73χρονη βρισκόταν στη μέση του δρόμου περίπου 3-4 μέτρα από τη γωνία, με αποτέλεσμα η οδηγός που έστριψε να μην προλάβει να αντιδράσει. Η ηλικιωμένη, συνήθως κυκλοφορούσε επί σειρά ετών υπό την επήρεια μέθης, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή της αλλά δημιουργώντας επικίνδυνες συνθήκες και για τους διερχόμενους οδηγούς.

Πρόσφατα μάλιστα είχε πέσει να κοιμηθεί κάτω από ένα τζιπ που ήταν σταθμευμένο στην οδό Υψηλάντου, με αποτέλεσμα ξεκινώντας η οδηγός της να μην την αντιληφθεί κάτω από το αυτοκίνητο, να την πατήσει και να την παρασύρει.

Η γυναίκα ήταν μια από τις πιο χαρακτηριστικές φιγούρες της φυλής των Ρομά στην πόλη του Πύργου, που δυστυχώς όμως η ροπή της στο αλκοόλ την έκανε επικίνδυνη πρωτίστως για τον ίδιο της τον εαυτό.

Πηγή: ilialive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις