Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Πύργος: «Δεν είναι στο βίντεο» ο ένας από τους νταήδες που κατηγορούνται για bullying

Πύργος: «Δεν είναι στο βίντεο» ο ένας από τους νταήδες που κατηγορούνται για bullying

Διαστάσεις έχει πάρει η υπόθεση bullying εις βάρος ανηλίκου στον Πύργο, καθώς έχουν μηνυθεί και κατηγορούνται 3 παιδιά, με τον δικηγόρο του ενός να αναφέρει ότι δεν είναι στο βίντεο που απεικονίζονται τα χτυπήματα.

Μιλώντας στην εκπομπή LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο δικηγόρος του ενός εκ των 3 παιδιών που έχουν μηνυθεί για bullying στον Πύργο, είπε ότι «το αδίκημα που φέρεται να έχει τελέσει είναι της απειλής. Δεν εμπλέκεται στο επίμαχο βίντεο με τα χτυπήματα που δέχτηκε ο ανήλικος».

Ο Νικόλαος Παναγόπουλος τόνισε πως τα παιδιά που έβαλαν φωτιά στο σχολείο πριν από λίγο καιρό, φαίνεται πως ήταν εκείνοι που χαστούκισαν τον 14χρονο. Υπενθυμίζεται ότι έχουν γίνει 3 προσαγωγές για την υπόθεση.

«Η απειλή που φέρεται να έχει τελέσει τον Αύγουστο του 2022 δεν έχει να κάνει με το ζήτημα του εμπρησμού του γυμνασίου στον Πύργο, το οποίο έγινε νωρίτερα, τον Δεκέμβριο που μας πέρασε. Ο εντολέας μου δεν είναι κατηγορούμενος για εμπρησμό σχολείου. Ομολογεί ότι βρισκόταν στο εν λόγω σημείο τις στιγμές που έγιναν οι εμπρησμοί και οι βανδαλισμοί, όμως ο ίδιος δεν είχε ενεργή συμμετοχή σε όλα αυτά».

Ο δικηγόρος του ανήλικου εκτιμά πως η ποινική δίωξη που θα ασκηθεί τις επόμενες ημέρες θα είναι πλημμέλημα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις