Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Πύργος: Η κόρνα που ακουγόταν έκρυβε αυτές τις εικόνες – Αυτοκίνητο έπεσε σε κανάλι [pics]

Πύργος: Η κόρνα που ακουγόταν έκρυβε αυτές τις εικόνες – Αυτοκίνητο έπεσε σε κανάλι [pics]

Σώθηκαν από θαύμα ο οδηγός και η συνοδηγός του αυτοκινήτου. Οι εικόνες του ατυχήματος είναι αποκαλυπτικές…

Μέσα σε αποστραγγιστικό κανάλι κατέληξαν ελαφρά τραυματισμένα δύο άτομα, τα ξημερώματα στον Πύργο. Ήταν λίγο πριν απο τις τέσσερις που το αυτοκίνητο που επέβαιναν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε μέσα στο κανάλι, στο δρόμο που οδηγεί απο την Π.Υ. Πύργου προς το νοσοκομείο της πόλης.

Περίοικοι αντιλήφθηκαν το ατύχημα και ενημέρωσαν άμεσα Πυροσβεστική, ΕΚΑΒ και Αστυνομία. Οι πυροσβέστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν και να ανασύρουν στο δρόμο τα δύο άτομα, που μεταφέρθηκαν άμεσα στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 54χρονος οδηγός του αυτοκινήτου που κινούταν στην οδό που οδηγεί στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, επιχείρησε να στρίψει δεξιά σε παράδρομο αλλά από αδιευκρίνιστη αιτία έχασε τον έλεγχο, με συνέπεια το αυτοκίνητο να πέσει μέσα στο κανάλι και να εγκλωβιστεί με τη συνεπιβάτιδά του μέσα στο όχημα.

Ο θόρυβος από την πτώση του αυτοκινήτου έγινε αντιληπτός από κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, οι οποίοι άκουγαν και τον παρατεταμένο ήχο της κόρνας. Στο σημείο έσπευσαν αμέσως πυροσβέστες της ΠΥ Πύργου, απεγκλωβίζοντας με επιτυχία τους δύο τραυματισμένους επιβάτες, οι οποίοι διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου.

Οι εικόνες μετά την ανατροπή του αυτοκινήτου

Πηγή: ilialive.gr, patrisnews.com

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις