Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Πύργος: Λιμουζίνα μπήκε μέσα σε κατάστημα και διέλυσε τα πάντα – Σε κατάσταση σοκ το ζευγάρι

Πύργος: Λιμουζίνα μπήκε μέσα σε κατάστημα και διέλυσε τα πάντα – Σε κατάσταση σοκ το ζευγάρι

Η ταχύτητα και ένας κακός χειρισμός έφεραν το απίθανο τροχαίο με ένα πολυτελές αυτοκίνητο να καταλήγει μέσα σε κατάστημα. Ο Πύργος στο επίκεντρο για τις εικόνες που καταγράφηκαν…

Το αυτοκίνητο ενός ζευγαριού από τη Σουηδία κατέληξε όπως φαίνεται στα παρακάτω πλάνα. Ο Πύργος και η Ελλάδα θα τους θυμίζουν πιθανότατα για πάντα τα όσα έζησαν και λίγο έλειψε να τους στοιχίσουν τη ζωή. Ο θόρυβος από τα όσα συνέβησαν ξεσήκωσε την περιοχή. Ευτυχώς δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί παρά μόνο σοβαρότατες υλικές ζημιές. Τόσο στη λιμουζίνα όσο και στις εγκαταστάσεις του μαγαζιού.

Ευτυχώς χωρίς κάποιο σοβαρό τραυματισμό ήταν το τροχαίο ατύχημα που συνέβη λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι της Κυριακής στον παράδρομο της Ε.Ο. Πατρών – Πύργου δίπλα στη φοιτητική εστία της Φιλοθέης.

Ένα πολυτελές επιβατηγό ΙΧ κατέληξε μέσα στο μεγάλο εμπορικό κατάστημα China City διαπερνώντας την βιτρίνα και παρασύροντας τα πάντα στο πέρασμά του.

Ο οδηγός και η συνεπιβάτης, ζευγάρι Σουηδών που φιλοξενείται στην περιοχή, δεν τραυματίστηκαν όπως δήλωσαν και αρνήθηκαν να τους παραλάβει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτόματου αυτοκινήτου του, και κατέληξε μέσα στο κατάστημα. Δείτε το βίντεο του ilialive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις