Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Πύργος: ”Μαύρη νύχτα” για δύο αδερφές φοιτήτριες – Το τηλεφώνημα που τις βύθισε στο πένθος!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Τα δύο κορίτσια που σπουδάζουν σε πανεπιστήμιο πέρασαν τη χειρότερη νύχτα της ζωής τους – Συγκλονισμένη η γειτονιά που μεγάλωσαν από την τραγική είδηση

Πρόωρα “έφυγε” από τη ζωή ο Δημήτρης Σικοτακόπουλος. Σε ηλικία 52 ετών ο συνταξιούχος αστυνομικός εξέπνευσε χθες το απόγευμα στο νοσοκομείο Πύργου μετά από καρδιακό επεισόδιο. Το μεσημέρι του Σαββάτου αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία στο σπίτι του στην Αρχ. Ολυμπία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Πύργου.

Από εκείνη τη στιγμή μέχρι και την είσοδο του στο νοσοκομείο υπέστη διαδοχικά καρδιακά επεισόδια και κατέληξε περίπου στις 19.00 το απόγευμα. Ο Δημήτρης Σικοτακόπουλος με καταγωγή από τη Φολόη, ήταν πατέρας τριών κοριτσιών, εκ των οποίων οι δύο σπουδάζουν στο Πανεπιστήμιο και η μικρότερη είναι μαθήτρια γυμνασίου.

Yπήρξε ένας από τους πιο μάχιμους αστυνομικούς στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας και παρέμεινε δραστήριος και μετά την συνταξιοδότησή του. Τελευταία είχε υπηρετήσει μεταξύ άλλων υπηρεσιών, ως διοικητής της ΟΠΚΕ Ηλείας, διοικητής στο Α.Τ. Κρεστένων αλλά και επικεφαλής στο Υπασπιστήριο της Α.Δ. Ηλείας. Δεν δίστασε ποτέ απέναντι στο έγκλημα έχοντας καταγράψει επιτυχίες από όποια θέση και αν υπηρετούσε.

Εκείνο όμως που θα έχουν να θυμούνται πάντα οι συνάδελφοι και οι φίλοι του θα είναι το χαμόγελό του και ο καλοσυνάτος χαρακτήρας του. Ο Δημήτρης Σικοτακόπουλος ή “Σικοτάκιας” όπως είχαν προσαρμόσει το επώνυμο του οι φίλοι του ως προσωνύμιο, υπήρξε υπόδειγμα αστυνομικού και οικογενειάρχη, σε κάθε περίπτωση μαχητή στη ζωή.

Πηγή: ilialive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε