Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Πύργος: Νέο σοβαρό τροχαίο με εγκατάλειψη – Τον άφησε αιμόφυρτο στη μέση του δρόμου και πάτησε γκάζι [pics]

Πύργος: Νέο σοβαρό τροχαίο με εγκατάλειψη – Τον άφησε αιμόφυρτο στη μέση του δρόμου και πάτησε γκάζι [pics]

Στο νοσοκομείο ο άτυχος οδηγός του δικύκλου. Ο οδηγός που τον παρέσυρε πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε…

Σε κρίσιμη κατάσταση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Πύργου ένας 82χρονος δικυκλιστής, θύμα τροχαίου που συνέβη λίγο πριν τις 19.00 το απόγευμα της Τρίτης (18-12-2018) στην οδό Αλφειού στον Πύργο.

Ο άτυχος ηλικιωμένος οδηγώντας το «παπάκι» του είχε κατεύθυνση προς το κέντρο της πόλης, όταν έξω από σούπερ μάρκετ της περιοχής, ο οδηγός ενός «αγροτικού» άγνωστο για ποιο λόγο και ενώ είχε την ίδια κατεύθυνση, έκανε αναστροφή προς το απέναντι πρατήριο υγρών καυσίμων.

Συγκρούστηκε με το μηχανάκι του 82χρονου ο οποίος έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος, με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και στο θώρακα, μπροστά στα έκπληκτα μάτια δεκάδων πολιτών που περνούσαν από το σημείο.

Ο οδηγός του «αγροτικού» σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες δεν σταμάτησε καθόλου και εγκατέλειψε τον τραυματία, πατώντας γκάζι με κατεύθυνση προς την έξοδο της πόλης. Οι Αρχές που ενημερώθηκαν άμεσα ξεκίνησαν αναζητήσεις για ένα λευκό φορτηγάκι αρκετά χαμηλωμένο στην ευρύτερη περιοχή.

Στο μεταξύ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο και παρέλαβε τον αιμόφυρτο 82χρονο. Στο νοσοκομείο οι γιατροί προσπάθησαν να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του, καθώς λόγω των σοβαρών τραυμάτων η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίστηκε κρίσιμη.

Οι εικόνες στο σημείο του ατυχήματος

 

Πηγή: ilialive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις