Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Πύργος: Οικογενειακή επιχείρηση ναρκωτικών – Έτσι διακινούσαν ηρωίνη και κοκαϊνη στην Ηλεία [pics]

Πύργος: Οικογενειακή επιχείρηση ναρκωτικών – Έτσι διακινούσαν ηρωίνη και κοκαϊνη στην Ηλεία [pics]

Σπείρα που διακινούσε ηρωίνη στην Ηλεία εξάρθρωσαν οι αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, συλλαμβάνοντας τέσσερα άτομα ηλικίας 44, 34, 32 και 31 ετών, εκ των οποίων οι τρεις τελευταίοι είναι αδέλφια…

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, έπειτα από την αξιοποίηση στοιχείων που είχαν συγκεντρωθεί, σχετικά με υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών, εντόπισαν αρχικά τον 34χρονο, ο οποίος είχε στην κατοχή 12 συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη συνολικού βάρους 21,2 γραμμαρίων και μία συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 1,3 γραμμαρίων, ενώ στη συνέχεια συνελήφθησαν και οι άλλοι τρεις.

Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, όπως προέκυψε από τις έρευνες, τα μέλη της σπείρας μετέφεραν, αποθήκευαν και διακινούσαν τον τελευταίο χρόνο ποσότητες ναρκωτικών στην Ηλεία και κυρίως στην περιοχή της Γαστούνης. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών κατασχέθηκαν συνολικά 875 ευρώ, σπρέι πιπεριού, κινητά τηλέφωνα, δύο αυτοκίνητα και ένα μηχανάκι που χρησιμοποιούσαν στις μετακινήσεις τους.

Οι εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από την αστυνομία

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις