Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Πύργος: Σκαρφάλωνε στο μπαλκόνι νεαρής για να κλέψει εσώρουχα και όχι μόνο

Πύργος: Σκαρφάλωνε στο μπαλκόνι νεαρής για να κλέψει εσώρουχα και όχι μόνο

Ο Πύργος στο επίκεντρο για τη σύλληψη 38χρονου, μετά από κινητοποίηση κατοίκων. Είχε σκαρφαλώσει για ακόμα μια φορά στο μπαλκόνι του σπιτιού που έμενε κοπέλα, για να κλέψει εσώρουχα

Ο 38χρονος μπήκε σε περιπέτειες και ο Πύργος συζητά τα όσα αποκαλύπτονται. Ο δράστης που συνελήφθη σκαρφάλωνε στο μπαλκόνι του διαμερίσματος που έμενε μια νεαρή κοπέλα και καταρχήν έκλεβε εσώρουχα. Κάποιες φορές παρέμενε εκεί και προσπαθούσε να δει τις κινήσεις της γυναίκας. Εκείνη όπως ανέφερε δεν είχε καταλάβει το παραμικρό. Την τελευταία φορά όμως, έγινε αντιληπτός από πολίτη που τον πέρασε για κλέφτη. Ειδοποίησε τους αστυνομικούς και το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται.

Η αρρωστημένη ιστορία που εκτυλισσόταν εδώ και αρκετό καιρό στον Πύργο, ήρθε στην επιφάνεια την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου, με τον εντοπισμό 38χρονου, σε κεντρικό δρόμο της πόλης, όταν έγινε αντιληπτός να πηδά από μπαλκόνι ημιόροφου πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr ο 38χρονος έγινε αντιληπτός το βράδυ της Τετάρτης να πηδά από το μπαλκόνι ημιορόφου πολυκατοικίας από πολίτη που τον καταδίωξε και ενημέρωσε την Αστυνομία. Ο δράστης εντοπίστηκε λίγο αργότερα από τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και η συνέχεια δόθηκε στο αστυνομικό τμήμα Πύργου, όπου βρέθηκαν ακόμα μεταξύ άλλων η νεαρή ενοικιάστρια του διαμερίσματος, στο μπαλκόνι του οποίου είχε σκαρφαλώσει ο 38χρονος και πολίτες που προσπάθησαν να τον σταματήσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 38χρονος φέρεται να είχε στο βάλει στο μάτι τη νεαρή. Από τη μια προσπαθούσε να γίνει μάρτυρας της ιδιωτικής της ζωής, κρυφοκοιτώντας μέσα στο σπίτι από το μπαλκόνι της.

Από την άλλη δεν δίσταζε να κλέβει τα εσώρουχά της, από την απλώστρα που είχε στο μπαλκόνι της και στη συνέχεια να τα χρησιμοποιεί για να αυνανίζεται και να ικανοποιεί τις αρρωστημένες φαντασιώσεις του.

Δεν έχει γίνει γνωστό αν έχει υποβληθεί από τη νεαρή γυναίκα μήνυση σε βάρος του 38χρονου. Η ίδια έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς και ανέφερε πως δεν είχε καταλάβει τα όσα έκανε ο 38χρονος πίσω από την πλάτη της.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις