Site icon NewsIT

Πύργος: Θρίλερ με την εξαφάνιση του Θύμιου – Προσαγωγές και καταθέσεις για τους νταήδες της επίθεσης

15.05.2022 | 15:58
Πύργος: Θρίλερ με την εξαφάνιση του Θύμιου – Προσαγωγές και καταθέσεις για τους νταήδες της επίθεσης

Στο κόκκινο η αγωνία για την εξαφάνιση του Θύμιου που παραμένει για 11η μέρα αγνοούμενος. Ο Πύργος παραμένει ανάστατος με τις Αρχές να προσπαθούν να εντοπίσουν ένα ίχνος ζωής…

Η εξαφάνιση του 39χρονου Θύμιου συνεχίζει να προβληματίζει τις Αρχές και να προκαλεί αγωνία στους λιγοστούς ανθρώπους που ενδιαφέρονταν για εκείνον. Ο Πύργος περιμένει καθημερινά μια ευχάριστη είδηση που για την ώρα δεν έρχεται. Ο αγνοούμενος εξαφανίστηκε μετά την καταγγελία που έκανε, για τους νεαρούς που τον στοχοποίησαν, τον εκφόβισαν και στη συνέχεια τον διέσυραν με βίντεο που ανέβασαν στο διαδίκτυο. Όπως φαίνεται τότε η αστυνομία δεν λειτούργησε ταχύτατα και δεν αξιολόγησε σωστά την κατάσταση.

Έντεκα ημέρες συμπληρώθηκαν από την εξαφάνιση του Θύμιου Μπούγα, στις 4 Μαΐου, μετά την τραμπούκικη επίθεση που δέχτηκε στο σπίτι που έμενε, από ομάδα νεαρών. Οι δράστες καταγράφηκαν σε βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει τις κινήσεις τους και οι αστυνομικοί τους έχουν ταυτοποιήσει.

Χθες βράδυ (14-05-2022) οδηγήθηκαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου δύο νεαροί, οι οποίοι σύμφωνα με  πληροφορίες φέρονται να συμμετείχαν στην επίθεση με τα βεγγαλικά στο σπίτι του Θύμιου Μπουγά. Οι προσαγωγές αναμένεται να συνεχιστούν ακόμα και κατά τη διάρκεια της ημέρας. Στο εν λόγω βίντεο που βλέπετε παρακάτω διακρίνονται εκτός από τα άτομα και οι αριθμοί κυκλοφορίας των οχημάτων τους.

Στο βίντεο αυτό φαίνεται ξεκάθαρα πως μια παρέα νταήδων με αυτοκίνητα και μηχανές πήγαν στο σπίτι του 39χρονου και εκτόξευαν προς το μέρος του φωτοβολίδες και βεγγαλικά προκειμένου να τον αναγκάσουν να βγει από αυτό. Όταν μετά από ώρα ο 39χρονος βγήκε από το σπίτι και προσπάθησε να αμυνθεί με ένα μπαστούνι εκείνοι τράβηξαν βίντεο το οποίο ανέβασαν στα social media και τον παρουσίαζαν ως μανιακό που τους κυνηγάει με ένα πριόνι για να τους κάνει κακό.

Ο Θύμιος Μπουγάς μετά από το περιστατικό, όπως αποκάλυψε το Live News, πήγε στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε τα όσα είχε υποστεί αλλά οι αστυνομικοί δεν ασχολήθηκαν όπως φαίνεται στο βαθμό που θα έπρεπε με τη συγκεκριμένη υπόθεση. Τα ίχνη του 39χρονου χάθηκαν λίγες ώρες μετά και η εξαφάνιση παραμένει ένας άλυτος γρίφος.

Για τον Θύμιο Μπουγά έχει εκδοθεί Silver Alert. Ο 39χρονος μιλάει και τρώει με μηχανική υποστήριξη. Έχει ύψος 1,75, καστανά μάτια και μαλλιά. Ο Θύμιος, όπως τον φωνάζουν όσοι τον γνωρίζουν, φοράει χειρουργική μάσκα, αλλά όχι λόγω κορονοϊού. Για να κρύψει το παραμορφωμένο πρόσωπό του μετά από σφοδρό τροχαίο που είχε το 2008. Αυτό ήταν και η αιτία που έπεσε θύμα εκφοβισμού και επιθέσεων από τους νταήδες της περιοχής.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version