Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Πύργος: Τραγωδία με έμπορο τη λαϊκής – Έπεσε νεκρός λίγο μετά το σχόλασμα!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο θάνατος του εμπόρου της λαϊκής αγοράς βύθισε στο πένθος του συγγενείς του, που είδαν τον άνθρωπό τους να ”σβήνει” αναπάντεχα…

Είναι απίστευτο αυτό που συνέβη το απόγευμα της Κυριακής (19-05-2013) στην είσοδο των επειγόντων περιστατικών σου Γενικού Νοσοκομείου Πύργου. Ένας άνθρωπος που ένοιωσε πως κάτι δεν πάει καλά με τον οργανισμό του κατέρρευσε και έσβησε στο κατώφλι του νοσοκομείου. Όσο και αν προσπάθησαν οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Το περιστατικό συνέβη χθες περίπου στις πέντε το απόγευμα. Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr ένας 58χρονος άντρας από τον Πύργο, πωλητής λαϊκών αγορών, επιστρέφοντας από τη λαϊκή αγορά της Νέας Μανωλάδας, αργά το μεσημέρι ένοιωσε μια δυσφορία. Φτάνοντας σιγά – σιγά στον Πύργο, επέλεξε να κατευθυνθεί στο νοσοκομείο της πόλης.

Παρά την πίεση που ένοιωθε, κατάφερε να περάσει την κεντρική πύλη και να συνεχίζει οδηγώντας προς το χώρο των επειγόντων περιστατικών. Εκεί στο προαύλιο σταμάτησε και άφησε το αυτοκίνητό του και με όση δύναμη είχε «σύρθηκε» και πέρασε την πόρτα των επειγόντων.

Μόλις αυτό συνέβη κατέρρευσε. Γιατροί έτρεξαν δίπλα του, είδαν πως η κατάστασή του δεν ήταν καλή, τον έβαλαν σε ένα φορείο και προσπάθησαν να τον επαναφέρουν. Δυστυχώς όμως είχε υποστεί ανακοπή καρδιάς και δεν μπόρεσαν να το καταφέρουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Κρήτη: ”Δεν είναι φονιάς ο αδερφός μου” – Νέο χειρουργείο για τον μικρό Νικήτα!

Εύβοια: Πυροβόλησαν και έσπασαν στο ξύλο με κοντάρια επιχειρηματία – Βίντεο!

Ρέθυμνο: Εξοδούχος στρατιώτης μαχαίρωσε κάτοικο με τον αδερφό του – Σύλληψη στο στρατόπεδο!

Κρήτη: Γυναίκα δάγκωσε τον αστυνομικό που την πλησίασε!

Πάτρα: Συνταξιούχος αστυνομικός συνελήφθη σε κατάστημα να κλέβει σουτιέν!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε