Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Πύρινη κόλαση στην Ηλεία – Φωτιά σε Ανδραβίδα και Λεχαινά – Απειλούνται σπίτια

Ηλεία
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Φωτιά σε τρία μέτωπα στην Ηλεία. Σε εξέλιξη βρίσκονται τρεις πυρκαγιές σε αγροτοδασικές εκτάσεις στις περιοχές Αρετή στα Λεχαινά, στην Ανδραβίδα και τη Νέα Μανωλάδα.

Συναγερμός στην Πυροσβεστική από τις πυρκαγιές στην Ηλεία. Επί τόπου επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 10 οχήματα, οι οποίοι προσπαθούν να κρατήσουν τις φλόγες μακριά από τις κατοικημένες περιοχές.

Το μέτωπο στα Λεχαινά απειλεί την Αρετή

Μεγάλη φωτιά είναι σε εξέλιξη στην Αρετή Λεχαινών. Η φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις τρεις το μεσημέρι της Δευτέρας, στην Εθνική Οδό Πατρών-Πύργου, και ενώ αρχικά έκαιγε καλάμια, λόγω την ισχυρών ανέμων έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις και απειλεί το χωριό.

Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής επιχειρούν στο σημείο για την κατάσβεσή της, ενώ έχουν κληθεί ενισχύσεις από όλο το νομό.

Η φωτιά απειλεί σπίτια και στην Ανδραβίδα

Νέα πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις τρεις στη διασταύρωση Ανδραβίδας. Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις σπεύδουν στο σημείο…

Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά έχει περάσει από την άλλη πλευρά της εθνικής οδού ενώ απειλούνται και σπίτια στην περιοχή της Ανδραβίδας.

Νωρίτερα στις φλόγες είχε τυλιχθεί το Σκουροχώρι.

Φωτιά και στο Αγρίνο

Επίσης, πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 15:00 σε δασική έκταση στη Σκουτεσιάδα Αγρινίου. Στο σημείο επιχειρούν 12 πυροσβέστες με έξι οχήματα.

πηγή: ΑΠΕ, patrisnews, ilialive

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις