Τρίτη, 7 Μαΐ
21oC Αθήνα

Ρέθυμνο: 8 συλλήψεις στη μεγάλη επιχείρηση για όπλα και ναρκωτικά – Χειροπέδες σε ολόκληρη οικογένεια

Ρέθυμνο: 8 συλλήψεις στη μεγάλη επιχείρηση για όπλα και ναρκωτικά – Χειροπέδες σε ολόκληρη οικογένεια

Ολοκληρώθηκε σε δύο φάσεις η μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας στο Ρέθυμνο. Οκτώ άτομα συνελήφθησαν, ενώ κατασχέθηκαν ναρκωτικά και όπλα.

Τέσσερις από τις οκτώ συλλήψεις στο Ρέθυμνο αφορούν μέλη της ίδιας οικογένειας (πατέρας περίπου 50 ετών, γιος και ανίψια, ηλικίας 25 – 30 ετών).

Μία ημέρα νωρίτερα, (15.11.2021), πιάστηκαν οι πρώτοι τέσσερις, άτομα νεαρής ηλικίας, 25 με 30 ετών, ανάμεσά τους και μία γυναίκα, όπως σημειώνει το ekriti.gr.

Παράλληλα, κατά την ευρεία αστυνομική επιχείρηση βρέθηκαν πάνω από 11 κιλά κάνναβης, όπλα και αρκετά γραμμάρια κοκαΐνης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η νεαρή γυναίκα με τον σύντροφό της και δύο ακόμα φίλους τους, είχαν αγοράσει ναρκωτικά από τα μέλη της οικογένειας που σήμερα, Τρίτη (16.11.2021) φόρεσαν χειροπέδες και σταδιακά τα διοχέτευαν στα στέκια τοξικομανών.

Ρέθυμνο: Τα ευρήματα των Αρχών

Κατά τη διάρκεια της μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης, βρέθηκαν και κατάσχεσαν, από τις κρυψώνες των τριών: Πάνω από 11 κιλά χασίς, 12 δενδρύλλια χασίς ύψους έως και 2 μέτρων, δύο πολεμικά τυφέκια, μία διόπτρα πολεμικού τυφεκίου, ένα αεροβόλο όπλο, 2 ζυγαριές ακριβείας.

Από το αυτοκίνητο της 22χρονης, 12,51 γραμμάρια κοκαΐνης.

Παράλληλα, κατασχέθηκαν 8 κινητά τηλέφωνα, 990 ευρώ σε μετρητά και δύο αυτοκίνητα που χρησιμοποιούνταν για διακίνηση ναρκωτικών.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν δυνάμεις από όλες τις υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνου, αλλά και από άλλες πόλεις της Κρήτης.

Η προανάκριση σχηματίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις