Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ρέθυμνο: Άγριος ξυλοδαρμός 13χρονου μέσα σε σχολείο – «Φώναζαν “σκότωσέ τον”»

Ρέθυμνο: Άγριος ξυλοδαρμός 13χρονου μέσα σε σχολείο – «Φώναζαν “σκότωσέ τον”»

Αποτροπιασμό προκαλεί το βίντεο που έρχεται από το Ρέθυμνο, μέσα από το οποίο καταγράφεται ο άγριος ξυλοδαρμός ενός μαθητή 13 ετών μέσα στο σχολείο. 

Το βίντεο από τον ξυλοδαρμό πραγματικά προκαλεί πραγματικό σοκ. Ο 13χρονος στο Ρέθυμνο δέχεται συνεχή χτυπήματα στο κεφάλι από ένα άλλο παιδί όπως φαίνονται στα πλάνα του ΣΚΑΪ. Τον χτυπάει και με τα χέρια και με τα πόδια.

Η θεία του παιδιού ανέφερε ότι ο ξυλοδαρμός σημειώθηκε «μέσα στο σχολείο, όχι σε ώρα που έχουν ξεκινήσει τα μαθήματα. Δεν υπάρχει επιτηρητής καθηγητής».

«Δεν είναι μόνο ο ξυλοδαρμός, είναι και το άγριο μίσος. Ένας ακούγεται να λέει “σκότωσε τον”» λέγοντας ότι υπάρχει και άλλο βίντεο με δεύτερο ξυλοδαρμό.

Το βίντεο όπως αναφέρει η θεία του διέρρευσε από τον προπονητή ποδοσφαίρου του 13χρονου και μάλιστα το έδωσε και στη μητέρα του.

 

«Μίλησα με τον γυμνασιάρχη και από τα λεγόμενά του το μόνο που τους νοιάζει είναι να μην μπλέξουν. Του είπα “ευτυχώς υπάρχει το βίντεο” και αυτός μου απάντησε “ευτυχώς για εσάς και όχι για εμάς», ανέφερε η θεία του παιδιού.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις