Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Ρέθυμνο: «Αν ο πατέρας ήξερε κάτι για το παιδί θα μας το είχε πει» λέει ο θείος της 14χρονης που βιάστηκε

Ρέθυμνο: «Αν ο πατέρας ήξερε κάτι για το παιδί θα μας το είχε πει» λέει ο θείος της 14χρονης που βιάστηκε
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

«Αν ο πατέρας ήξερε κάτι για το παιδί, σίγουρα θα μας το είχε πει» λέει στο newsit.gr ο θείος της 14χρονης κοπέλας που έπεσε θύμα βιασμού και κακοποίησης από 12 άτομα στο Ρέθυμνο.

Ο αδερφός του 50χρονου πατέρα του κοριτσιού από το Ρέθυμνο που έπεσε θύμα βιασμού, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του σε μια απόμερη περιοχή του Μυλοποτάμου, μιλώντας στο newsit.gr αναφέρει: «Έβλεπα το παιδί μία φορά τον μήνα όταν ερχόταν ο αδερφός μου εδώ στο σπίτι μου…

Δεν ξέρω τίποτα, ό,τι μαθαίνω από τους άλλους. Δεν έχω επαφές με την σύντροφό του. Ο αδερφός μου δεν μου είχε πει τίποτα για το παιδί. Άμα είχε γίνει κάτι, σίγουρα θα μας το είχε πει».

Όπως αναφέρει: «Ο αδερφός μου είχε ψυχολογικά προβλήματα. Είχε ξανακάνει κι άλλες απόπειρες και τον προλαβαίναμε. Δεν ξέρω γιατί το έκανε. Δεν μπορώ να το χωνέψω ακόμα. Είμαι στεναχωρημένος. Έχουμε δέκα χρόνια διαφορά, από μικρά παιδιά ήμασταν μαζί».

Την ημέρα της κηδείας του 50χρονου, όπως περιγράφει ο αδερφός του, «η ανιψιά μου ήρθε εδώ στην κηδεία του μπαμπά της, του μίλησα του παιδιού, το συλλυπήθηκα, ήταν χάλια. Ήταν στεναχωρημένο το παιδί. Ποιος δεν θα στεναχωρηθεί για τον μπαμπά του; Θα δούμε τί θα γίνει. Γιατί εγώ πήγαινα στο δικό τους το σπίτι μόνο όταν κάποιος αρρώσταινε ή κάτι συνέβαινε».

Οι διωκτικές αρχές κινητοποιήθηκαν πριν από περίπου έξι μήνες μετά από ανώνυμη καταγγελία. Εμπλέκονται συνολικά 12 άτομα εκ των οποίων ένας 38χρονος αλλοδαπός υπήκοος Πακιστάν ο οποίος συνελήφθη μετά από έρευνα στο σπίτι όπου διέμενε, μετά από ένταλμα της ανακρίτριας Ρεθύμνου και κρίθηκε μετά την απολογία του προσωρινά κρατούμενος. Για τους υπόλοιπους 11, εκ των οποίων οι 10 είναι Έλληνες και ένας αλλοδαπός, έχει σχηματιστεί ποινική δικογραφία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ο 50χρονος πατέρας της ανήλικης, λίγο πριν το θάνατό του άφησε πίσω του ένα σημείωμα που έγραφε «Δεν αντέχω άλλο να ζω, φεύγω». Παράλληλα, δεν αναφέρεται πουθενά στην υπόθεση των βιασμών της 14χρονης κόρης του, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατέρας γνώριζε για τις έρευνες γύρω από την υπόθεση καθώς στις 22 Ιανουαρίου η Αστυνομία είχε προχωρήσει σε έρευνα στο σπίτι της οικογένειας αλλά δεν είχε βρει το παραμικρό.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις