Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ρέθυμνο: Εκτέλεση κτηνοτρόφου με 3 σφαίρες – Η άγνωστη βεντέτα των δυο οικογενειών που προκαλεί φόβο!

Ρέθυμνο: Εκτέλεση κτηνοτρόφου με 3 σφαίρες – Η άγνωστη βεντέτα των δυο οικογενειών που προκαλεί φόβο!

Ο κτηνοτρόφος δέχθηκε δυο σφαίρες στο θώρακα και μία στο κεφάλι. Η δολοφονική ενέδρα στο Ρέθυμνο και το αποτέλεσμα της νεκροψίας – νεκροτομής που διενεργήθηκε…

Αργά την νύχτα ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του 63χρονου κτηνοτρόφου που χθες έπεσε θύμα ενέδρας στο Ανω Μέρος Αμαρίου στο Ρέθυμνο. Σύμφωνα με τον ιατροφικαστή Αντώνη Παπαδομανωλάκη που μίλησε στο Ράδιο Κρήτη, “ο 63χρονος δέχθηκε δύο σφαίρες στον θώρακα και μία στο κεφάλι”.

Ο ιατροδικαστής δεν θέλησε να πει περισσότερα καθώς η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης. Την ίδια ώρα οι Αρχές, έχουν συλλάβει τον 24χρονο που κατηγορείται για την ανθρωποκτονία ενώ αναζητούν και τον 25χρονο αδελφό του για συμμετοχή στην υπόθεση.

Αιτία του φονικού, όπως λένε με βεβαιότητα οι αστυνομικές Αρχές, το μίσος που νιώθει η μια οικογένεια για την άλλη αφού πριν από 10 χρόνια, ο 63χρονος είχε σκοτώσει τον παππού του 24χρονου, που χθες φέρεται να του έστησε τη φονική ενέδρα. Το χωριό παραμένει υπό αστυνομικό κλοιό καθώς οι φόβοι για νέα βεντέτα είναι έντονοι.

Πηγή: ekriti.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις