Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Ρέθυμνο: Εντοπίστηκαν τρεις φυτείες κάνναβης σε επιχείρηση της Αστυνομίας – Συνελήφθησαν τρία άτομα

Ρέθυμνο: Εντοπίστηκαν τρεις φυτείες κάνναβης σε επιχείρηση της Αστυνομίας – Συνελήφθησαν τρία άτομα

Τρεις φυτείες κάνναβης εντοπίστηκαν στο Ρέθυμνο σε επιχείρηση της αστυνομίας στους Δήμους Μυλοποτάμου και Ανωγείων και συνελήφθησαν τρία άτομα.

Σε μια από τις επιχειρήσεις που έγινε σε περιοχές του Δήμου Ανωγείων εντοπίστηκε μία φυτεία κάνναβης με 5 δενδρύλλια. Στην φυτεία δεν βρέθηκε κανείς.

Τους πρόδωσε το λάστιχο ποτίσματος

Οι αστυνομικοί όμως, διαπίστωσαν ότι τα δενδρύλλια αρδεύονταν με λάστιχο ποτίσματος, το οποίο τροφοδοτούνταν με νερό από κοντινό ποιμνιοστάσιο. Εκεί εντοπίστηκαν 3 Έλληνες οι οποίοι συνελήφθησαν.

Επίσης, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνης για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών που περιήλθαν στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης και στο Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου, έγιναν έρευνες στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου.

Εκεί εντοπίστηκαν δύο φυτείες κάνναβης με συνολικά 27 δενδρύλλια. Στις φυτείες δεν ήταν κανείς και η αστυνομία διεξάγει έρευνες για να εντοπιστούν οι… καλλιεργητές των δενδρυλλίων κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις