Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ρέθυμνο: Η πρώτη σύλληψη για την αιματηρή συμπλοκή με ξύλο και πυροβολισμούς στον αέρα

Ρέθυμνο: Η πρώτη σύλληψη για την αιματηρή συμπλοκή με ξύλο και πυροβολισμούς στον αέρα

Οι αστυνομικοί στο Ρέθυμνο ξετυλίγουν το κουβάρι των γεγονότων μέσα από βίντεο και μαρτυρίες. Ένα άτομο νοσηλεύεται φρουρούμενο σε νοσοκομείο της πόλης…

Στο νοσοκομείο παραμένει ένας 22χρονος ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια συμπλοκής δύο ομάδων νεαρών στο Ρέθυμνο. Μάλιστα, ο ίδιος φέρεται να έχει συλληφθεί καθώς ήταν εκείνος που πυροβόλησε στον αέρα με αποτέλεσμα τώρα να νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της Κυριακής 17 Δεκεμβρίου στην Παλιά Πόλη Ρεθύμνου όταν δύο παρέες νεαρών ανδρών συναντήθηκαν στα στενά της πόλης και άρχισαν τον καυγά εξαιτίας προσωπικών διαφορών.

Ο καυγάς πήρε άγριες διαστάσεις και δεν άργησαν να πιαστούν στα χέρια, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 22χρονου. Κατά τη διάρκεια της έντασης, ο 22χρονος έβγαλε όπλο και πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό, ενώ στη συνέχεια έφυγε και αφού πέταξε το όπλο οδηγήθηκε στο νοσοκομείο φέροντας τραύματα από την πάλη.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο βρήκαν την κάλυκα ενώ στη συνέχεια εντόπισαν και το όπλο σε παρακείμενο δρόμο. Στη συνέχεια προχώρησαν σε προσαγωγές και τελικά συνέλαβαν τον 22χρονο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις