Σάββατο, 4 Μαΐ
20oC Αθήνα

Ρέθυμνο: Καρναβάλι και ξεφάντωμα στην παρέλαση για χιλιάδες καρναβαλιστές

Ρέθυμνο: Καρναβάλι και ξεφάντωμα στην παρέλαση για χιλιάδες καρναβαλιστές

Το καρναβάλι στο Ρέθυμνο έφερε για ακόμα μια χρονιά χιλιάδες επισκέπτες στην πόλη. Τραγούδια, χαμόγελα και μουσικές στο κέντρο, κατά τη διάρκεια της παρέλασης…

Σε πλήρη εξέλιξη το Καρναβάλι στο Ρέθυμνο, με τους χιλιάδες συμμετέχοντες να κινούνται υπό τους ήχους μουσικής, σφυριγμάτων μέσα στις πολύχρωμες θεματικές στολές τους.

Ο συννεφιασμένος καιρός στο Ρέθυμνο δεν χάλασε το κέφι των καρναβαλιστών των 27 οργανωμένων ομάδων και όσων από μόνοι τους ή με παρέες συμμετέχουν στη γιορτή του γέλιου, της σάτιρας και της αισιοδοξίας. Στο καρναβάλι της πόλης, που για ακόμα μια χρονιά έφερε πλήθος επισκεπτών.

Επισκέπτες από όλη την Κρήτη, πολλές περιοχές της Ελλάδας και φοιτητές που σπουδάζουν, όλοι μια παρέα, από χθές το βράδυ που πραγματοποιήθηκε η νυχτερινή παρέλαση και ακολούθησαν γλέντια σε πολλά μαγαζιά και σε πολλές γωνιές της παλιάς πόλης μέχρι και αυτή την ώρα δεν έχουν χάσει το κέφι τους, σύμφωνοι με το μήνυμα του Ρεθεμνιώτικου καρναβαλιού 2024 που καλεί τους πολίτες να είναι όλοι μαζί μία παρέα.

Τοπική αυτοδιοίκηση, φορείς, Ερυθρός Σταυρός, σαμαρείτες, μέλη των καρναβαλικών ομάδων και πληρωμάτων, έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή της παρέλασης η οποία θα ολοκληρωθεί με το μεγάλο πάρτι και τη ρίψη βεγγαλικών, κρατώντας οι διοργανωτές την υπόσχεση για εικόνες στον ουρανό που δεν έχουν ξαναεμφανιστεί. Δείτε παρακάτω εικόνες του goodnet.gr…

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις