Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ρέθυμνο: Το κόλπο της αγοράς αυτοκινήτου απέτυχε παταγωδώς – Οι σκηνές που θα θυμάται για πάντα!

Ρέθυμνο: Το κόλπο της αγοράς αυτοκινήτου απέτυχε παταγωδώς – Οι σκηνές που θα θυμάται για πάντα!

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται στο Ρέθυμνο. Η τιμή των 18.000 ευρώ ήταν δελεαστική αλλά ο ίδιος προσπάθησε να κάνει το κόλπο της χρονιάς…

Υποψιασμένος αποδείχθηκε ένας 28χρονος Κρητικός από το Ρέθυμνο, ο οποίος τελικά δεν εξαπατήθηκε από έναν 37χρονο, δήθεν αγοραστή του αυτοκινήτου που πουλούσε. Ο νεαρός ανέβασε σε ιστοσελίδα του διαδικτύου αγγελία, σχετικά με την πώληση Ι.Χ. αυτοκινήτου έναντι 18.000 ευρώ.

Στην εν λόγω αγγελία ανταποκρίθηκε ο 37χρονος, ο οποίος παρουσιάζοντας ψευδή στοιχεία ως αληθινά και πλαστά δικαιολογητικά μεταφοράς του χρηματικού ποσού, προσπάθησε ανεπιτυχώς να πείσει τον 28χρονο να του μεταφέρει το αυτοκίνητο ακτοπλοϊκώς, προκειμένου να περιέλθει στην ιδιοκτησία του.

Ο 28χρονος, δεν πείστηκε και απευθύνθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης, όπου από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι όντως τα έγγραφα είναι πλαστά.

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας που προηγήθηκε, μεταξύ των δύο ανδρών, ο 37χρονος μετέβη χθες το πρωί, στο λιμάνι του Πειραιά προκειμένου να παραλάβει το όχημα, όπου εντοπίστηκε και συνελήφθη από Λιμενικούς του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, ύαφού προηγήθηκε ενημέρωση από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης, ενώ ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Πηγή: ekriti.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις