Τοπικά Νέα

Ρέθυμνο: Στη φυλακή ο 60χρονος για την αποθήκη με 12 κιλά χασίς

Τον δρόμο προς την… φυλακή πήρε σήμερα (07.10.2022) ο 60χρονος από το Ρέθυμνο που είχε μία αποθήκη στην οποία έκρυβε 12 κιλά χασίς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 60χρονος που βρέθηκε με 12 κιλά χασίς στο Ρέθυμνο, οδηγήθηκε σήμερα στον ανακριτή και απολογήθηκε. Μετά το τέλος της απολογίας του ανακριτής και εισαγγελέας τον έκριναν προφυλακιστέο.

Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας την περασμένη Τρίτη του είχε ασκήσει κακουργηματικές διώξεις για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 60χρονος συνελήφθη μετά από μεγάλη επιχείρηση των αστυνομικών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα