Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Ρέθυμνο: Στο νοσοκομείο ανήλικη από αλκοόλ – Ξύλο και 5 συλλήψεις μετά το πάρτι σε σπίτι

βιασμός Θεσσαλονίκη πάρτυ

Ανάστατο το Ρέθυμνο από την περιπέτεια για μία ανήλικη που κατέληξε μεθυσμένη σε νοσοκομείο από το αλκοόλ που κατανάλωσε. Η συνέχεια ήταν άκρως επεισοδιακή…

Στη σύλληψη 5 ανδρών προχώρησαν οι αστυνομικοί στο Ρέθυμνο, με αφορμή την διακομιδή μιας 17χρονης κοπέλας στο νοσοκομείο, μετά από κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο την Κυριακή 25 Ιουνίου μεθυσμένη με τους γιατρούς να προσπαθούν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας της.

Η 17χρονη φέρεται να κατανάλωσε το αλκοόλ σε σπίτι σε οικισμό κοντά στο Ρέθυμνο, κάτω από συνθήκες που δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί. Ο 23χρονος αδερφός της θέλησε να αναζητήσει τους λόγους που η ανήλικη κατέληξε στο νοσοκομείο.

Μαζί με ακόμα 3 άνδρες, ηλικίας 20, 31 και 32 ετών, επιβιβάστηκαν σε ένα αυτοκίνητο και εντόπισαν σε επαρχιακό δρόμο τον 39χρονο ιδιοκτήτη του σπιτιού στο οποίο φέρεται να κατανάλωσε το αλκοόλ η νεαρή. Όπως αναφέρεται, οι τρεις από τους 4 έβαλαν τον 39χρονο στο αυτοκίνητο και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν.

Η υπόθεση έφτασε μέχρι τις διωκτικές αρχές, που συνέλαβαν τόσο τους τρεις που κατηγορούνται ότι ξυλοκόπησαν τον 39χρονο, όσο και τον τέταρτο της παρέας, τον 32χρονο. Ο τελευταίος καταγγέλλεται ότι κρατούσε πιστόλι, που ωστόσο δεν βρέθηκε πάνω του.

Να σημειωθεί ότι ο 39χρονος που ξυλοκοπήθηκε πήγε στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια συνελήφθη και αυτός με την κατηγορία της έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Όλοι οδηγούνται ενώπιον της δικαιοσύνης, ενώ η 17χρονη κοπέλα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, εκτός κινδύνου. 

Πηγή: cretalive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις