Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ρέθυμνο: Συγκλονίζει ο θάνατος πατέρα τριών παιδιών – Ο επίλογος της ζωής του 52χρονου Γιώργου [vids]

Ρέθυμνο: Συγκλονίζει ο θάνατος πατέρα τριών παιδιών – Ο επίλογος της ζωής του 52χρονου Γιώργου [vids]

Ο πατέρας βρέθηκε νεκρός από τον γιο του. Δάκρυα στο Ρέθυμνο για την ασύλληπτη τραγωδία…

Θρήνος στον Αϊμονα Μυλοποτάμου, εκεί όπου σε λίγη ώρα και συγκεκριμένα στις 14.00 το μεσημέρι, συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον 52χρονο Γιώργο που χθες το απόγευμα βρέθηκε νεκρός σε χαράδρα περίπου 15 μέτρων στην περιοχή “Βουλισμένο Αλώνι”.

Στο χωριό όπου διέμενε το μεγαλύτερο διάστημα ο 52χρονος επικρατεί θλίψη από χθες το απόγευμα με τα νέα της τραγωδίας να ταξιδεύουν αστραπιαία. Σήμερα, στο Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου ατον Αϊμονα, θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο ιατροδικαστής κατά την αυτοψία που έκανε στο σημείο, απέκλεισε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας με τα μέχρι τώρα στοιχεία να παραπέμπουν σε αυτοχειρία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο άτυχος άνδρας αντιμετώπιζε αρκετά ψυχολογικά προβλήματα ενώ μαρτυρίες κάνουν λόγο πως είχε επιχειρήσει και στο παρελθόν να δώσει τέλος στην ζωή του. Εντοπίστηκε χωρίς ρούχα από τη μέση και πάνω, ενώ στο σημείο βρέθηκε και το αυτοκίνητό του.

Τραγική φιγούρα ο γιος του

Τη σορό του εντόπισε ο ίδιος του ο γιος, ο οποίος ύστερα από προσπάθειες να επικοινωνήσει μαζί του όπως και τα άλλα του αδέλφια, άρχισε να τον ψάχνει.

Κατά τη διάρκεια της αναζήτησης, βρήκε το αυτοκίνητο του πάνω από τη χαράδρα. Κατέβηκε κάτω και αντίκρισε τον πατέρα του νεκρό χωρίς τα ρούχα του, από τη μέση και πάνω.

Επίσης άμεσα έσπευσε και κλιμάκιο της 3ης ΕΜΑΚ, για την ανάσυρση της σορού, η αστυνομία, ιατροδικαστής αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Παρακολουθήστε σχετικά βίντεο που προκαλούν ανατριχίλα, τη στιγμή ακιρβώς της ανάσυρσης του πτώματος, από κλιμάκιο της ΕΜΑΚ.

H ανάσυρση της σορού στην Κρήτη

Πηγή: ekriti.gr, neakriti.gr, cretapost.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις